Yvonne Coldeweijer noemt Rachel Hazes 'gecremeerde kroket'; Rachel gekwetst door belediging

Celebs door Elsemieke

Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer stonden vandaag tegenover elkaar in de rechtbank van Amsterdam. Rachel Hazes eist dat Yvonne Coldeweijer van het juicekanaal ‘Life of Yvonne’ een rectificatie plaatst voor een video die zij eerder online heeft gezet. Ook vindt ze het kwetsend dat Coldeweijer haar online 'gecremeerde kroket' noemt. 

Rachel Hazes versus Yvonne Coldeweijer in de rechtbank

Rachel Hazes (52) en Yvonne Coldeweijer (36) stonden vandaag tegenover elkaar in de rechtbank van Amsterdam. Yvonne moest terecht staan vanwege een video die ze online heeft gezet, waarin ze uitspraken doet over de rol van Rachel bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar zoon André Hazes. De brief was geschreven aan zijn ex Sarah van Soelen (27). In de video doet  Yvonne Coldeweijer volgens Rachel Hazes “onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen” over de rol van Rachel bij het uitlekken de brief.

Intimidatie

Ook deed Yvonne Coldeweijer uitspraken over de gevolgen die dat zou hebben voor de band tussen moeder en zoon André Hazes. Ze zegt dat Rachel daarom geen contact meer heeft met André. De advocaat van Rachel vindt de beweringen van Yvonne “alle perken te buiten gaan”. Yvonne had na een sommatie de video al offline gehaald, maar op 27 december besloot zij de video toch weer online te zetten. Ze is er namelijk zeker van dat er geen contact meer is tussen Rachel en André. “We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren”, zegt Yvonne Coldeweijer.

Alle perken te buiten

De advocaat van Rachel Hazes haalde hard uit naar de roddelkoningin. "In de wereld van Coldeweijer is zij de fee en Hazes de heks”, zei de advocaat. "Ze maakt haar uit voor gecremeerde kroket en zegt herhaaldelijk dat ze narcistisch, knettergek, manipulatief en een overgevoelige heks is. Allemaal aantijgingen die geen enkel doel dienen.” De advocaat van Rachel Hazes zegt dat de uitlatingen van Yvonne Coldeweijer ‘alle perken te buiten’ gaan. Hij vindt dan ook dat het delen van dergelijke ‘roddels’ moet stoppen. Over twee weken volgt de uitspraak van de rechter. We houden je op de hoogte!