Lifestyle / Celebs
Celebs

Samantha ‘Barbie’ de Jong laat tattoo zetten met nieuwe lover

Het liefdesleven van Samantha de Jong, aka Barbie, is een wervelwind. De Oh Oh Cherso-ster heeft de afgelopen jaren verschillende relaties gehad met mannen waarbij ze de liefde ook liet bezegelen met een tattoo. En ook voor haar nieuwe vriend Robbie is er nu een permanent plekje op haar lijf.

Samantha De Jong (Barbie) verrast volgers met een compleet nieuwe look

Samantha ‘Barbie’ de Jong laat tattoo zetten met nieuwe lover

“One Heart one love voor altijd. Onze mooie liefdes tattoo! Samen met m’n schatje Robbie", schrijft Samantha bij de foto van haar verse tattoo. Samantha heeft de tekst ‘One love’ op haar arm getatoeëerd met daarbij een slotje in de vorm van een hart. Robbie heeft de bijpassende tekst ‘One heart’ met een sleutel op zijn arm laten zetten.

Relaties

Samantha de Jong kennen we allang niet meer alleen van haar tijd in 'Oh Oh Cherso', maar vooral van haar turbulente liefdesleven. Opvallend was dat ze een levensgrote tattoo van haar inmiddels overleden vriend op haar borst liet zetten, die ze vervolgens weer liet coveren met een ándere levensgrote tattoo. Dat Samantha nu dol is op haar nieuwe vriend Robbie, blijkt wel uit de zwoele kiekjes die ze op haar Instagram deelt. Vorige week plaatste ze nog een zoenfoto om Robbie in het zonnetje te zetten. “Schatje wat was ik gister blij je te zien en samen zijn we nog steeds zielsgelukkig en wat hou ik onwijs veel van jou ❤️ Bonnie & Clyde forever!!"

Foto: BrunoPress

Lees ook: Monica Geuze: "er zit nóg een twist in Temptation Island"