Lifestyle / Celebs
Celebs

Déze hint bewijst de relatiestatus van Married At First Sight-Sonny en Dylan

Als je Married At First Sight volgt, ken je ook een van de leukste koppels wel: Sonny en Dylan. De twee mannen trouwden voor de camera's van RTL en ook daarna leek het hun goed af te gaan. Of de twee nog steeds samen zijn weten we officieel nog niet, maar volgens een nieuwe hint is dit al wel duidelijk!

Déze hint bewijst de huidige relatiestatus van Sonny en Dylan uit Married At First Sight 2022

Het einde van Married at First Sight seizoen 7 nadert, dus over een paar weken weten we welke koppels getrouwd blijven en welke koppels de handdoek in de ring gooien. Voor een van de koppels, Sonny en Dylan, hebben we allemaal goed vertrouwen dat het goed komt met ze. Officieel weten we nog niet hoe het tussen de twee afloopt: blijven ze ook na het programma getrouwd, of gaat het toch mis? 

Samenwonen?

De experts van Married at First Sight twijfelden of de afstand geen roet in het eten zou gooien. Zo woont Dylan in Emmen, terwijl Sonny in Dordrecht woont. Toch werden ze aan elkaar gekoppeld en dat leek geen verkeerde keuze te zijn geweest. De twee groeiden tenslotte steeds dichter naar elkaar toe. Het begint er steeds meer naar uit te zien dat het huwelijk echt gewerkt heeft, want volgens Reality.FB zou het maar zo kunnen dat Dylan inmiddels is ingetrokken bij Sonny. Dylan zou namelijk onlangs bij de H&M zijn begonnen in Dordrecht, de plaats waar Sonny woont. 

Foto: RTL