Temptation Island-Milou baalt van borstvergroting: "arts deed waar 'ie zin in had"

Celebs door Elsemieke

Milou van Agtmael kennen we nog van haar deelname uit Temptation Island 2022. Ze deed mee met haar destijds lover Heikki Greens, maar die liefde hield geen stand. De knappe blondine doet het inmiddels heel goed op Instagram, waar ze meerdere kiekjes deelt van haar prachtige lichaam. Vandaag heeft ze minder leuk nieuws en het heeft alles te maken met haar borstvergroting. 

Temptation Island-Milou heeft spijt van borstvergroting

Milou van Agtmael vond het wel tijd voor een iets grotere buste, dus ging de Temptation Island-ster onder het mes. Helaas pakte dat een stuk minder goed uit dan ze had gehoopt, want ze kreeg een veel grotere voorgevel dan ze had gewild. Onder een bikinifoto die Milou maakte, vlak na de ingreep, schreven haar volgers: “Waarom zo groot? je bent zo mooi van jezelf”, “Mijn god! Je dacht ‘ik ga nog een maatje groter’”, “Zo zonde, dit."

Nieuwe operatie

Milou heeft inmiddels gereageerd op alle kritiek rondom haar borstvergroting. Het formaat had ze zelf ook niet gewild. “Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben. Ik had een prothesewissel nodig omdat er één borst lek was. Ik vroeg om iets groter – dus 100/200cc extra – maar ik werd wakker met 400cc extra. Dat was niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk. Maar ik laat me binnenkort opnieuw opereren door een andere arts.”