André Hazes en Monique zijn weer samen: "liefde van mijn leven"

Celebs door Elsemieke

André Hazes (29) en Monique Westenberg (45) zijn weer een setje. De zanger bevestigt in de radioshow van Radio 538 bij Frank Dane dat hij weer officieel samen is met de moeder van zijn zoontje, Monique Westenberg.

André Hazes bevestigt relatie met Monique

Hoewel André naar eigen zeggen "echt dol is op vrouwen", is Monique degene waar hij het meest van houdt. "Als ik voor iemand ga, ga ik voor duizend procent. Dan wil ik het aan iedereen laten zien", zegt hij. Hij geeft toe dat de moeder van zijn zoontje en hij weer een setje zijn, ook al had André het er onlangs nog over dat ze meer friends with benefits waren. Toen vertelde hij dat ze alleen op maandagavond samen sliepen en dat hij dan "geen oog dicht deed". Maar dat is nu dus veranderd. "We hebben een vorm gevonden", legt André uit. "Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent. Ik hou van haar, heel veel, en zij van mij. Of we samen zijn: ik denk het wel. Maar we wonen wel los van elkaar." De verbouwing van zijn nieuwe huis in Wilnis is ook bijna rond, maar of hij daar dan daadwerkelijk gaat wonen nu hij en 'Moon' weer samen zijn, blijft een raadsel.

Frank Dane vroeg André onlangs nog hoe hij zijn drank- en drugsverslaving onder controle houdt. "Ik denk voornamelijk door hoe goed ik me voel en hoe goed mijn band is met m'n kind en door de mensen van wie ik hou. Dat is mijn allergrootste drijfveer."