Laura Ponticorvo live op de radio boos op Coen & Sander

Celebs door Redactie Ze.nl

Een rel op de radio gisterenmiddag! In de uitzending van de Coen & Sander Show op 538 werd Laura Ponticorvo gebeld om het over het nieuwe RTL 5-programma Boxing Stars te hebben, waaraan de vlogger mee doet. Het interview loopt echt niet helemaal volgens Laura's wens en dat laat ze weten ook...

Secret Garden

Wanneer Coen en Sander Laura opbellen introduceren ze de brunette als de blogger die bekend is geworden door het beruchte 'Secret Garden'-interview. Even ter info: een aantal jaar geleden was Laura Ponticorvo te zien in een YouTube video waarin ze werd geïnterviewd voor Amsterdam Fashion TV. Om het maar even kort door de bocht te stellen: dit interview is niet het meest intelligente gesprek wat je ooit hebt gezien. En dan drukken we het nog mild uit.

Heel jammer

Ook Coen & Sander moesten er weer kostelijk om lachen, maar tijdens het fragment liet Laura al haar ongenoegen horen. "Laten ze weer dat Secret Garden fragment horen," zo fluistert ze naar iemand anders. Echter, was dit ook live op de radio te horen. Als Coen vraagt wat er aan de hand is, steekt ze van wal: "Vind ik heel jammer, jongens. Kom op, dit is in 2013 gepubliceerd en het is in 2011 opgenomen. Het is nu 2018 en krijg het nog constant op mijn dak. Terwijl ik nu zo lekker bezig ben met zoveel gave en positieve dingen."

Awkward telefoongesprek

Als Coen en Sander verbaasd reageren waarom ze zo boos is en dat ze hier toch vooral om moet lachen is ze het er niet mee eens. "Nee joh, ik kan hier niet om lachen, ik vind het zó jammer elke keer." Coen en Sander, die waarschijnlijk al niet haar grootste fans waren, kaatsen de bal meteen terug en laten weten niet gediend te zijn van haar commentaar. "Ik heb naakt op Wimbledon gelopen in 2006 en moet dat ook nog elke dag aanhoren," zo sneert Sander terug. Coen voegt daaraan toe dat als ze moeilijk gaat doen, ze vooral gewoon gaan stoppen met het telefoongesprek. "Wij willen een beetje reclame maken voor een programma waar jij aan meedoet en als je daar geen zin in hebt, dan stoppen we er toch mee?" Als Laura vervolgens nog het tij probeert te keren wordt het helemaal gênant en is het maar beter als het gesprek snel ten einde komt. 

Tja... wie geef jij gelijk? Luister hier het fragment terug. 

Lees ook: Kijkers First Dates vreten zich op: 'Vrouwen kunnen niet autorijden'