Troian Bellisario en Patrick J. Adams verwachten hun eerste kindje

Celebs door Laura

Leuk nieuws: er is een nieuwe Hollywood-baby op komst. Pretty Little Liars-actrice Troian Bellisario en Suits-acteur Patrick Adams zouden in verwachting zijn van hun eerste kindje. 

troian bellasario

Lees ook: Vrouw ontdekt jaren later dat ze als 5-jarige met Blake Lively op de foto stond

Geruchten

Het stel heeft de zwangerschap zelf nog niet bevestigd, maar de Amerikaanse entertainmentsite E! Online is erover uit. De geruchten over een kleine bun in the oven begonnen toen Troian in mei op het strand van Mykonos was gespot in een wijdvallende outfit. Men denkt dat ze hiermee haar beginnende babybuikje wilde verhullen. Ook plaatst de Pretty Little Liars-ster opvallend minder foto's op Instagram. 

Troian en Patrick verloofden zich in 2014 en gaven elkaar twee jaar geleden het ja-woord. Het tv-koppel was in mei ook aanwezig bij het huwelijk van Meghan Markle en Prins Harry. Patrick was het on screen liefje van Meghan en de twee zijn goede vrienden gebleven. 

E! Online schrijft dat meerdere bronnen de zwangerschap bevestigen. Het wachten is dus de officiële aankondiging van het stel. 

 

Freeloaders #royalwedding

Een bericht gedeeld door Patrick Adams (@halfadams) op

Lees ook: Eeneiige tweeling Claire en Laura (31) reizen bloggend de wereld over: 'We durfden eerst niet eens naar de supermarkt'
Lees ook: 10 Dingen waar je niet bij nadenkt wanneer je een kind krijgt

Beeld: Brunopress