Zien! Dit is de nieuwe vriendin van Sarath uit Married at First Sight

Media door Alyssa

Sarath was een van de kandidaten die zijn lot in de handen liet van de wetenschappers van het programma Married at First Sight. Hij werd tijdens het experiment gekoppeld aan Malou. Hoewel Sarath het wel zag zitten, voelde Malou niets voor de zachtaardige Limburger. De twee waren vanaf het begin een complete mismatch. En ondanks dat het huilen Sarath tijdens het liefdesavontuur vaak nader stond dan het lachen en het misschien even leek alsof zijn wereld instortte, heeft Sarath nu eigenhandig een vriendinnetje gevonden. Zie je wel Sarath, het leven stopte niet écht na je heartbreak tijdens Married at First Sight.

Liefde na Married at First Sight

Sarath heeft dus een nieuwe liefde en niet zomaar een. Sarath heeft een vrouw aan de haak geslagen die net zo gek is op hem als hij op haar. Iets wat natuurlijk bij zijn partner Malou ontbrak. In een video op het Instagram-account van RTL vertelt Sarath nu meer over zijn nieuwe liefje.

Lees ook: Jerney uit Married at First Sight deelt metamorfose: meer dan 25 kilo afgevallen

Sarath <3 Betty

In de desbetreffende aankondigingsvideo zien we Sarath, hij straalt vol trots na zijn avontuur tijdens Married at First Sight en zegt: "Er is liefde op mijn pad gekomen". Ook zijn nieuwe vriendin wordt zichtbaar in de video. En dat niet alleen, ze vertelt ons ook meteen hoe de twee elkaar hebben ontmoet. "Ik heb hem een Instagram-verzoek gestuurd en daar is hij op ingegaan, en vanaf toen was het eigenlijk alleen maar heel leuk contact." Sinds iets meer dan een maand zijn de twee nu aan het daten en dat bevalt ze beide erg goed. Cute!

Lees ook: Gerben uit Married at First Sight doet eerlijke terugblik: 'In ons geval werkte dit niet'

Eind goed al goed

Sarath vertelt dat de twee nog druk in ontdekkingsfase zitten en elkaar echt proberen goed te leren kennen. "Dat smaakt zeker naar meer om elkaar te leren kennen en te ervaren dat liefde iets heel moois is", aldus Sarath. Ook de 33-jarige Betty laat weten dat ze erg gelukkig is met haar nieuwe vlam. "Het gaat eigenlijk gewoon heel erg goed, we zijn heel happy." Awww! Hieronder zie je een foto van Betty én de video van haar en Sarath samen. Zijn ze niet cute met z'n tweetjes?

nieuwe vriendin Sarath uit Married at First Sight

Meer op Instagram

Lees ook: Married at First Sight-expert Patrick over productie MAFS: 'Als we zo doorgaan, zeg ik nee'