Realityster Nicol Kremers speelt Barabbas in The Passion

Media door Zita

Bij Pasen denken we ook meteen aan The Passion. Ieder jaar spelen hier weer verschillende bekende Nederlanders in en het is altijd maar weer de vraag wie er meedoen. Wie Barabbas speelt deze keer? Niemand minder dan realityster Nicol Kremers. Dat werd bekendgemaakt bij het 3FM-radioprogramma van Wijnand in de Ochtend.

Nicol Kremers als Barabbas

Ja, ons Nicolleke speelt dus Barabbas in The Passion. Wie is Barabbas ook alweer? Barabbas is de gevangene die in plaats van Jezus vrijkkomt. Vaak wordt deze persoon gespeeld in The Passion door iemand die het jaar ervoor in opspraak raakte. We weten natuurlijk dat Nicol veel in het nieuws was afgelopen jaar door haar ex-partner Peter Gillis. Er zijn dan ook meerdere rechtszaken gaande rondom Peter en Nicol, zoals een mishandelingszaak.

Lees ook: Rechter oordeelt: Nicol Kremers hoeft autobiografie niet te laten checken voor de release

Barabbas in The Passion

Nicol is niet de enige die Barabbas heeft vertolkt in The Passion. Ook Louissa Janssen, Dennis Schouten, Famke Louise, Ben Saunders en Yuri van Gelder speelden deze rol in The Passion. Wie dit jaar de hoofdrollen spelen in The Passion? William Spaaijs speelt Jezus, Angela Schijf is Maria, Matteo van der Grijn is Petrus en Keizer is Judas.