Oeh! Hella Huizinga droomt van avontuur als de nieuwe Bachelorette

Media door Alyssa

Hoe jammer is het dat zowel Susanna Klibansky als Hella Huizinga afscheid nemen van The Real Housewives of Amsterdam. Toch hebben we nu leuk nieuws! Hella heeft zóveel plezier gehad voor de camera's dat ze overweegt om de volgende Bachelorette te worden.

Never say never 

In een interview met RTL Boulevard deelt Hella haar plannen voor haar toekomst in de televisiewereld. "Kun je mij ooit nog op tv verwachten? 'Never say never.' Dat is altijd mijn motto", zegt de onderneemster. Hella denkt dat ze het heel goed zou kunnen doen in programma's zoals bijvoorbeeld het ultieme survivalprogramma Expeditie Robinson. Maar ook De Bachelorette staat hoog op haar lijstje. "Ik bedoel, ik ben altijd aan het werk. Dus ik kom niet echt veel leuke nieuwe mannen tegen." Oh my! Hoe leuk zou het zijn als we Hella konden volgen tijdens haar zoektocht naar de ware?!

Relatiebreuk

In The Real Housewives of Amsterdam heeft Hella openlijk gesproken over de pijn na haar relatiebreuk en de eenzaamheid die daarbij komt kijken. Als ondernemer met een kinderwens hoopt ze nu, nu haar hart is geheeld, opnieuw de liefde te mogen vinden.

The Real Housewives of Amsterdam

Hoewel Hella net de deur van The Real Housewives of Amsterdam achter zich dicht getrokken heeft, sluit de onderneemster ook een eventuele terugkeer in het programma niet uit. "Wie weet ook ooit nog wel eens een keer weer The Real Housewives of Amsterdam", zegt ze. Toch maakt ze ook meteen kenbaar dat een comeback er op de korte termijn er zeker niet in zal zitten. "Maar voor nu ligt de focus echt even bij mijn bedrijf", besluit Hella.

Rollercoaster

Eerder deze week deelde Hella haar besluit om de serie te verlaten via een bericht op Instagram. "Om meteen met de deur in huis te vallen," begon Hella haar bericht. "Na twee onvergetelijke seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam, waar ik enorm van heb genoten, heb ik in goed overleg besloten om niet deel te nemen aan het komende seizoen", ging ze verder. "In de afgelopen twee jaar, zoals jullie allemaal hebben kunnen zien in de serie, was het een ware rollercoaster met vele hoogtepunten maar ook enkele dieptepunten, zowel privé als zakelijk", zei ze. Hella gaf aan dat het steeds lastiger werd om het programma te combineren met haar eigen bedrijven en daarom kiest ze ervoor om haar reality avontuur na twee seizoenen te beëindigen.

Lees ook: Real Housewives-Tamara Elbaz schrikt van sterrenbeeld date in First Dates: "geen goede ervaringen mee"