Hella Huizinga zet punt achter avontuur in The Real Housewives of Amsterdam

Media door Alyssa

The Real Housewives of Amsterdam verliest nog een ster! Na Susanna Klibansky trekt nu ook Hella Huizinga de stekker uit het programma. Hella deelt dit nieuws vandaag zelf op Instagram.

Pieken en dalen

Bij een reeks foto's van The Real Housewives of Amsterdam schrijft Hella: "Na twee waanzinnige seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam, waar ik echt van heb genoten, heb ik in goed overleg besloten om niet mee te doen aan het volgende seizoen", aldus Hella. Voor de succesvolle onderneemster waren de afgelopen jaren 'een absolute rollercoaster met vele pieken maar ook een paar dalen, zowel persoonlijk als professioneel'.

Niet te combineren

Voor Hella was het lastig om The Real Housewives of Amsterdam te combineren met haar bedrijf. "De afgelopen maanden heb ik weer keihard kunnen werken aan mijn bedrijf, orde op zaken gesteld en het gaat weer heel goed. We draaien mooie events wereldwijd en het rentals-bedrijf loopt volgens verwachting en groeit hard met prachtige collecties. Daarom heb ik de keuze gemaakt om, na dit geweldige The Real Housewives of Amsterdam-avontuur, voor nu mij weer volledig op mijn bedrijf te gaan focussen en daar al mijn tijd, energie en passie in te steken."

Wie blijven er over in The Real Housewives of Amsterdam?   

Met Hella en Susanna die hun vertrek aankondigen, blijven Maria Tailor, Tamara Elbaz, Djamila Celina, Kimmylien Nguyen en Cherry-Ann Person over als de 'housewives' van de realityshow. Na het eerste seizoen namen we al eerder afscheid van Sheila Bergeik, die werd vervangen door Tamara. Of er ook vervanging zal komen voor Hella en Susanna is nog niet bekend.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Negatieve aandacht

In de spotlights van de realityserie kreeg Hella veel aandacht, maar niet alles was rozengeur en maneschijn. In een aflevering van het online programma BOOS kwam ze onder vuur te liggen wegens beschuldigingen van wanbetaling. Hella heeft altijd stellig ontkend dat deze beschuldigingen kloppen. Na alle ophef tijdens het BNNVARA-programma besloot presentator Tim Hofman dat er nieuwe betalingsafspraken moesten komen. Hella stemde hiermee in en wilde tegemoetkomen aan zowel de gedupeerden in de uitzending, als degenen die ze nog meer moest betalen. Deze reactie kwam als een verrassing voor de persoon die zich bij BOOS had gemeld; hij had de hoop op zijn geld namelijk al opgegeven. Hella legde uit dat ze tijdens de opnames van het programma veel werk had, wat volgens haar de betalingsachterstand zou verklaren. Of de gedupeerden inmiddels hun geld hebben ontvangen, is niet bekend.

Lees ook: Oh oh.. Ruzie tussen The Real Housewives Djamila en Maria: "Je bent net een viswijf!