Déze Selling Sunset-ster is in verwachting van eerste kindje

Celebs door Elsemieke

In de afgelopen seizoenen van Selling Sunset zagen we al veel relatiestruggles en kinderwensen voorbij komen. Nu is er goed nieuws voor ‘Selling Sunset’-sterren Heather Rae El Moussa en haar man Tarek, want de twee verwachten een kindje.

Selling Sunset-ster is in verwachting van eerste kindje

"Surprise! Baby El Moussa komt begin 2023", schrijft Heather bij een aantal foto’s die op het strand zijn gemaakt waarop te zien is hoe Tarek haar buik kust. Tarek heeft twee zoons uit een eerder huwelijk: Taylor en Brayden, maar voor Heather is het haar eerste kindje. In gesprek met People vertelt Heather dat ze middenin een serie IVF-behandelingen zaten en dat er zelfs een datum geprikt was voor een embryotransfer later dit jaar. “Het was een gigantische shock. We hadden dit totaal niet verwacht. We hebben net IVF gedaan. We hadden ingevroren embryo’s. We hadden een heel plan.” Maar nu is het dus toch zonder al die extra stappen gelukt voor het happy couple. “De wereld heeft ons gebracht wat meant to be was. Ik ben zo excited dat het op deze manier is gebeurd”, deelt Heather.

Eigen serie

Een maand geleden werd bekendgemaakt dat het stel ook een eigen serie krijgt. De opnames van het programma zijn al in volle gang. In de show is te zien hoe ze huizen opknappen en doorverkopen. "Van miljoenenvilla’s in Los Angeles tot een piepklein huisje in Californië, en alles daartussenin."