Lifestyle / Media
Media

Zijn Chris en Jakop nog samen na Prince Charming seizoen 2?

Wekenlang was het genieten geblazen van de zoektocht van Chris Berendse naar zijn ware liefde in Prince Charming seizoen 2. Omdat Ferdi en Marvin uit seizoen 1 inmiddels super happy zijn, hadden we allemaal hoge verwachtingen. Nu de finale én de reünie-aflevering geweest zijn: rest de grote vraag: zijn Chris en Jakop nog samen na Prince Charming seizoen 2?

Marcel heeft nu een relatie met déze Prince Charming-deelnemer

Prince Charming seizoen 2 reünie

Chris heeft het tijdens Prince Charming seizoen 2 erg spannend voor de kijkers van het programma gemaakt. Tot de finale was het duimen draaien voor wie Chris zou kiezen: werd het Scott, of toch zijn favoriet Jakop? Chris ging zijn gevoel achterna ondanks de waarschuwing van zijn vrienden, want die zagen hem liever met Scott naar huis gaan. Jakop was dus de gelukkige winnaar van Prince Charming seizoen 2., zo bleek in de finale. Maar nu de reünie-aflevering online is verschenen, weten we ook het antwoord op de vraag: zijn Chris en Jakop nog samen na Prince Charming seizoen 2?

Zijn Chris en Jakop nog samen na Prince Charming seizoen 2?

Het antwoord is helaas erg teleurstellend: nee. Jakop en Chris zijn niet meer samen na Prince Charming seizoen 2. Nadat de twee terug in Nederland waren, heeft het stel een hele tijd gedatet, maar uiteindelijk bleek Jakop slechts een vakantieliefde in Chris te zien. Hoewel we in de reünie-aflevering veel dates zien voorbijkomen, waarvan zelfs een vakantie naar Duitsland, begon Jakop in de aflevering al snel over een ‘lichte’ twijfel. “Des te langer je met elkaar omgaat, des te serieuzer het wordt en dat merk ik ook bij Chris."

De grote vonk ontbreekt

Op de beelden zitten Chris en Jakop naast elkaar op een bankje. “Het is nu een aantal maanden dat we elkaar zien en naar mening hebben we het heel leuk gehad”, begint Chris. “Wat is het nu tussen ons?” Jakop staat sterk in zijn schoenen en reageert daar dus ook eerlijk op. “Ik voel de vonkjes, die zijn er zeker, en onze connectie is heel sterk, maar ik mis helaas wel de grote vonk. Daar past het woord relatie bij mij niet bij, helaas.” Wat jammer!

Gebroken hart

“Het is jammer”, zegt Chris geëmotioneerd. “Maar als het er vanaf jouw kant niet in zit, dan houdt het helaas op.” Jakop kan Chris niets anders dan het beste wensen en vindt het heel jammer dat hij niet degene voor Chris kan zijn. Ondanks de waarschuwing van zijn vrienden, heeft Chris geen spijt van zijn beslissing. Voor nu heeft hij geen behoefte om te daten. 

Foto: Videoland/RTL

Lees ook: ZIEN: dit zijn de eerste beelden van De Bachelor met Thomas van der Vlugt