Lifestyle / Media
Media

ZIEN: dit zijn de eerste beelden van De Bachelor met Thomas van der Vlugt

Het duurt nog maar heel even voor we kunnen genieten van de versierkunsten van Thomas van der Vlugt in De Bachelor 2022. Over een paar weken begint het nieuwe seizoen van De Bachelor, maar Videoland heeft ons alvast getrakteerd op de kersverse eerste beelden van het nieuwe seizoen. En die zijn heel juicy. Kijk je mee?

bachelor thomas

André Hazes gaat op zoek naar zichzelf tijdens reis door Amerika

De eerste beelden van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt

Hoewel het vorige seizoen met Tony Junior niet bepaald goed is afgelopen, kunnen wij niet wachten tot het nieuwe seizoen van De Bachelor weer van start gaat. Thomas van der Vlugt van StukTV mag voor De Bachelor 2022 op zoek gaan naar zijn droomvrouw. Videoland laat weten dat we vanaf 16 februari naar The Bachelor kunnen kijken!

Het avontuur aangaan

Afgelopen jaar was het Tony Junior die met Videoland op zoek mocht gaan naar zijn droomvrouw, dit jaar is het Thomas van der Vlugt van StukTV die allerlei mooie vrijgezelle vrouwen mag keuren op televisie. In 'Open Kaart' van Robert Rodenburg Thomas vertelde hij al waarom ervoor koos om mee te doen, ondanks dat het voor Tony Junior niet zo succesvol leek. "Ik heb er wel even over na moeten denken. In eerste instantie dacht ik: Nee, dat is niks voor mij", vertelde hij. "Maar vroeger zei ik tegen heel veel dingen nee, maar dat is ook stom. Je moet wel het avontuur aangaan. Ik dacht ook wel: Het kan ook slecht uitpakken, als je daar slecht uit de verf komt, dan kan het ook tegen je werken. Maar ik denk dat ik het programma ga rocken."

Wie is Thomas van der Vlugt van De Bachelor 2022?

Wie is De Bachelor 2022, oftewel Thomas van der Vlugt van StukTV? Thomas van der Vlugt, oftewel De Bachelor 2022, is bekend van het mega succesvolle YouTube-kanaal StukTV, dat hij al jaren runt met Giel de Winter en Stefan Jurriens. Op dat kanaal hebben ze bijna 3 miljoen abonnees, en maken ze onder meer het populaire programma Het Jachtseizoen. Je kan De Bachelor 2022 Thomas van der Vlugt misschien ook kennen van zijn programma's Thomas Checkt en als backstage-presentator bij het SBS6 programma We Want More. Ook heeft Thomas zijn eigen Youtube-kanaal met de naam 'Hard', waar de presentator moeilijke uitdagingen niet uit de weg gaat.

Foto: RTL

Lees ook: VIDEO: dit zijn de eerste beelden van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis