Lifestyle / Media
Media

Het is zover: we zien eindelijk prinses Diana in het vierde seizoen van The Crown

Liefhebbers van de Engelse royalty (en van een goede serie, let’s be honest) kunnen hun geluk op. Na lang wachten staat seizoen vier van The Crown eindelijk op Netflix. Hoewel er ook dit seizoen weer genoeg gaat gebeuren, staat een ding voorop: we ontmoeten eindelijk prinses Diana!

The Crown

Lees ook: 14 dingen die je niet wist over The Handmaid’s Tale

Lady Di

Van de Falkland-oorlog tot de royal wedding en de inbraak: seizoen vier belooft nogal wat. De jaren ‘70 en '80 waren belangrijke en kenmerkende tijden voor de royalties. Door de oorlog ontstaat er nogal wat commotie tussen koningin Elizabeth en premier Margaret Thatcher (overigens de eerste vrouwelijke premier van Engeland!). Daarnaast ligt de focus dit seizoen ook op prins Charles, die op zoek is naar de juiste vrouw om mee te trouwen. Dit is toch wel een van de hoogtepunten van dit seizoen. Dat betekent namelijk dat we ein-de-lijk te maken krijgen met Lady Di én de fantastische bruiloft die daarbij kwam kijken.

Buckingham Palace

We verklappen niet teveel, maar de ontmoeting met prinses Diana is niet het enige waardoor we op het puntje van onze stoel zullen zitten. De inbraak in Buckingham Place in ‘82 was een schokkend moment voor de Britse koninklijke familie en zien we dan ook zeker terug in één van de afleveringen. Al met al dus weer een veelbelovend seizoen!

Kijken?

Kun je ook niet wachten om het seizoen in een keer uit te kijken? Je kunt nu alle afleveringen bekijken op Netflix.

Beeld: Netflix

Lees ook: Ai! Zoveel uren in je leven ben je kwijt aan series kijken