Confronterend: zoveel uren in je leven ben je kwijt aan series kijken

Vrije tijd door Daniëlle

Soms hebben we het niet eens door, maar we kijken heel wat series en films af in ons leven. Met Netflix, Videoland, Amazon Prime, HBO Max en nog veel meer is er altijd iets wat we nog niet hebben gekeken. Vooral series zijn ons favoriet: maar liefst 42% van de Nederlanders bingewatcht wel eens een serie. Heb je altijd al willen weten hoeveel uren je kwijt bent aan dat eindeloze bingewatchen? Dan wil je dit misschien wel weten.

netflix series kijken

Lees ook: Wow! Deze nieuwe knop van de iPhone heb je nog niet ontdekt

Zo weet jij hoeveel uren je kwijt bent aan series kijken

Gelukkig hoef je niet alle minuten van de afleveringen die je in je leven hebt gekeken op te tellen, want tiii.me heeft een hele fijne website waar je makkelijk kunt berekenen hoeveel uren en dagen je kwijt bent aan het kijken van jouw favoriete series. Geloof ons als we zeggen dat het meer is dan je wellicht verwacht...

Je typt de namen van de series in die je hebt gekeken en de site doet de rest. Het berekent hoeveel dagen en uren in je leven je bezig met geweest met het kijken naar jouw favo series. Wie Grey's Anatomy of Friends heeft gekeken zult zich waarschijnlijk wel een hoedje schrikken! Je berekent de uren hier.

Ben jij nog op zoek naar een leuke serie om te bingewatchen of een goede film? Op Videoland en Netflix vind je de leukste.

Lees ook: Durf je? De 7 engste horrorfilms op Netflix en Videoland

Bron: want.nl