Deze sterrenbeelden zitten het meest op hun telefoon

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Tegenwoordig zijn veel mensen verslaafd aan hun smartphone. Je wil natuurlijk ook niks missen. Er is altijd wel iets gaande op Instagram of op Tiktok, of misschien zelfs op Facebook. Een aantal sterrenbeelden hebben de meeste last van deze FOMO. Dit zijn de sterrenbeelden die het meest aan hun telefoon vastgeplakt zitten.

Lees ook: Deze sterrenbeelden raken het vaakst hun spullen kwijt

Ram

Rammen zijn dol op het uitproberen van nieuwe technologie en zijn vaak ook compleet verslaafd aan hun telefoon. Dit sterrenbeeld houdt van multitasken en is dus vrijwel altijd iets aan het doen op hun telefoon. Hierdoor verliezen ze nog weleens hun focus waardoor ze foutjes maken of iets laten vallen. Rammen houden ook totaal niet van stilte. Ze hebben dus altijd wel een YouTube video aan staan op de achtergrond. Constant naar hun telefoon staren helpt de Ram met het voorkomen voor verveling, maar hierdoor vinden ze het ook lastig om zich aan hun dagelijkse routines te houden.

Boogschutter

Boogschutters zijn dol op aandacht, en op sociale media krijgen ze hier genoeg van! Dit sterrenbeeld is constant online om mensen te laten weten wat ze aan het doen zijn en om populair over te komen. Kijk er dus niet gek van op als een Boogschutter een hele avond door Instagram zit te scrollen om te zien wie hun Story heeft bekeken of hoeveel likes hun nieuwe post al heeft. Daarnaast kunnen Boogschutters urenlang kletsen via Whatsapp of ouderwets aan de telefoon hangen.

Weegschaal

Het gebruiken van hun telefoon valt onder een van de vele passies van een Weegschaal. Deze verslaving is nog weleens vervelend voor hun omgeving. Ze kunnen lang onafgebroken met hun telefoon bezig zijn. Ze scrollen eindeloos door sociale media of appen met hun vriendengroep. Weegschalen zijn ook ontzettend goed in social mediastalken. Ze achterhalen binnen no time alle interessante weetjes over je nieuwe date of over de nieuwe vriendin van je ex. Daarnaast gebruiken Weegschalen hun telefoon om zich af te schermen en om zichzelf te beschermen tegen conflict.

Waterman

De Waterman staat bekend als een altijd geïnformeerd en wijs type. Hierdoor zijn ze regelmatig met hun telefoon bezig, zodat ze goed op de hoogte kunnen blijven. Als er iets gaande is, weet een Waterman hier direct vanaf. Watermannen zijn ook erg geïnteresseerd in nieuwe technologie en hebben daardoor ook altijd de nieuwste smartphone en proberen regelmatig de nieuwste apps uit. Zij hebben de nieuwste games al uitgespeeld voordat jij ze hebt kunnen downloaden!

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden zijn de liefste schoonzussen