Deze 4 sterrenbeelden zijn de liefste schoonzussen

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Familie heb je niet voor het uitkiezen. Schoonfamilie een klein beetje, maar om nu voor stomme familie direct een hele leuke en gezonde relatie te verbreken is ook zo wat. Mocht je lief gezegend zijn met een zus, dan krijg jij haar er natuurlijk ook bij. En als je geluk hebt, heeft je sister-in-law een van deze sterrenbeelden, want zij zijn de liefste!

Tweelingen

Met een schoonzus die het sterrenbeeld Tweelingen heeft, heb je er sowieso een nieuwe beste vriendin bij. Deze sterrenbeelden zijn heel sociaal en je kunt altijd op ze rekenen wanneer het je even te veel wordt (hallo, allerlei ooms, tantes, nichten en neven die je nog nooit hebt gezien). Bij een Tweelingen-schoonzus voel je je gelijk op je gemak en in zo'n nieuwe omgeving is dat natuurlijk heel rustgevend.

Weegschaal

Ook Weegschalen zijn heel lieve sterrenbeelden én schoonzussen. Je kunt op dit teken rekenen om je te helpen om je plek in de familie te vinden en zij zal je altijd bijstaan. Verder is de Weegschaal ook heel volwassen, dus heb je advies nodig over haar sibling, dan kun je altijd bij haar terecht. 

Kreeft

Niemand zal het beter begrijpen dan de Kreeft als je je even te veel voelt in je nieuwe familie. Dit teken is namelijk heel gevoelig en emotioneel en zal meteen aan jouw gevoelens denken in een nieuwe setting. Je kunt altijd op haar rekenen als je een luisterend oor óf een instant comedian nodig hebt. You gained a new bestie met een Kreeft als schoonzus!

Waterman

Net als de Weegschaal is ook de Waterman een heel volwassen teken. Voor any advice, of het nu over de familie gaat, over je lover of een random gebeurtenis in je leven, de Waterman staat voor je klaar. Ook laat dit teken het beste in jou naar boven komen, want ze strijdt graag voor eerlijkheid en gelijkheid - daardoor ga je dat zelf ook willen doen. Wat een lieverd.