Deze sterrenbeelden raken het vaakst hun spullen kwijt

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Bij sommige mensen lijkt het net alsof ze altijd alles kwijt zijn. Als hun hoofd niet vast zat, zouden ze die ook vergeten. Sommige sterrenbeelden hebben nogal snel last hiervan. Ze zijn altijd op zoek naar iets. Dit zijn de sterrenbeelden die het vaakst hun spullen kwijt zijn.

Lees ook: Dit zijn de sterrenbeelden met de beste style

Tweelingen

Tweelingen wees eens eerlijk, het verbaast jullie niet dat jullie op dit lijstje staan toch? Als de meest chaotische onder de sterrenbeelden is het geen verrassing dat jouw spulletjes altijd kwijtraken. Jullie raken tijdens een avondje uit je telefoon kwijt, vergeten je tandenborstel bij je partner thuis of moeten honderd tassen doorzoeken om de huissleutels te vinden.

Tweelingen zijn ontzettend goed in multitasken. Maar hierdoor verliezen jullie nog weleens jullie focus. Doordat jullie altijd met meerdere dingen tegelijk bezig zijn, vergeten jullie waar jullie je spulletjes neerleggen. Op het ene moment heb je je sleutels in je handen terwijl je aan het appen bent, en vijf minuten later zijn je sleutels nergens te bekennen. Hierdoor hebben Tweelingen een nogal onhandige reputatie opgelopen.

Schorpioen

Als je een tijdje niks hoort van een Tweelingen, kun je het ze niet echt kwalijk nemen. Dit komt waarschijnlijk door hun drukke planning of doordat ze hun telefoon weer eens kwijt zijn. Hoor je een tijdje niks van een Schorpioen, dan is het meestal opzettelijk. Schorpioenen vinden het heerlijk om eens in de zoveel tijd even van de aardbodem te verdwijnen. Ze raken hun telefoon dus niet per se per ongeluk kwijt, ze doen het met opzet. Schorpioenen hechten weinig waarde aan communicatie tijdens deze periodes. De kans is dan ook groot dat ze aan het einde van hun stille periode alsnog echt hun telefoon kwijt zijn. Ze kunnen zich dan niet meer herinneren waar ze hun telefoon hebben gelaten. Maar maak je geen zorgen, een Schorpioen komt altijd weer terug.

Vissen

Vissen zitten altijd met hun hoofd in dromenland. Ze zijn het grootste gedeelte van de dag aan het dagdromen en daardoor kunnen ze zich niet echt focussen op waar ze hun spulletjes neerleggen. Een Vissen is waarschijnlijk diep in gedachte terwijl ze hun sleutels neerleggen en hierdoor veroorzaken ze veel gedoe voor zichzelf. Vissen moeten af en toe zichzelf even wakker schudden voordat ze hun spulletjes opbergen. Maar de kans is groot dat spulletjes kwijtraken een ding is dat dit sterrenbeeld voor altijd zal blijven doen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden matchen het beste in vriendschap