Deze sterrenbeelden matchen het beste in vriendschap

Psyche & spiritualiteit door Juliët

We weten inmiddels dat sterrenbeelden wat zeggen over onze persoonlijke eigenschappen.  En dit betekent dan ook dat er sterrenbeelden zijn die hier beter op aansluiten dan andere. Ze vullen jouw mooie eigenschappen of vullen bepaalde gebreken aan. Ben je benieuwd wat de sterren zeggen over jouw beste vriendschap matches? Lees dan gauw verder.

Sterrenbeelden vriendschap

Waterman (21 janurai - 19 februari)

Een Waterman is net als het sterrenbeeld Weegschaal sociaal en zijn geliefd bij veel mensen. En met een Boogschutter kun je heel goed samenwerken. Jullie zijn daarom een perfecte match. Verder matcht de Waterman ook goed met een Ram of Tweeling. Met een Ram trekken mensen graag op en een Tweeling is erg sociaal en makkelijk in omgang. 

Vissen (20 februari - 20 maart)

Mensen met het sterrenbeeld Vissen bieden altijd een luisterend oor aan de persoon die het nodig heeft. Deze mooie eigenschap zorgt ervoor dat je mensen aantrekt die je nodig hebt. Jij matcht in vriendschap het best met een Steenbok, Stier, Kreeft en Schorpioen. 

Ram (21 maart - 20 april)

Ben jij nou een Ram? Dan ben jij het type waar anderen graag meer optrekken. Je bent een voorbeeldfuntie. Je bent een goede match met een Tweeling of Boogschutter. Je bent namelijk net als een Tweeling erg spontaan en vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ook een Boogschutter past goed bij jouw persoonlijkheid, want jullie zijn allebei erg direct in communicatie en zien het leven als één groot avontuur.


Stier (21 april - 20 mei)

Bij een Stier staan vrienschappen erg hoog. Wanneer jij een vriend hebt gevonden, dan is deze voor het leven. Je beste vrienden ken je waarschijnlijk ook al een lange tijd. Hebben jouw vrienden toevallig het sterrenbeeld Steenbok, Vissen, Kreeft of Maagd?

 

Tweelingen ( 21 mei - 21 juni)

Tweelingen zijn echt allemansvrienden. Je bent sociaal, je kunt goed luisteren en je vindt het niet erg om op de voorgrond te treden. Je kan gewoon hartstikke goed opschieten met mensen. Met name met een Ram, Leeuw, Weegschaal of Waterman.

 

Kreeft (22 juni - 22 juli)

Jij bent niet echt een persoon die zelf actief op zoek gaat om mensen te leren kennen. Bij jou komen de vriendschappen bij voorkeur aanwaaien. Maar als jij eenmaal een vriendschap hebt gesloten, ben je heel loyaal en zorgzaam. Mensen komen ook graag naar je toe voor advies. Jij matcht het best met een Stier, Maagd, Schorpioen of Vissen.

 

Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Leeuwen hebben een erg sterk karakter. Ze vinden het belangrijk om in een vriendschap zichzelf te kunnen zijn, want ze vertrouwen erg op zichzelf. Je kunt het niet zo goed hebben als anderen jou niet accepteren, want je bent het liefst zo veel mogelijk in de schijnwerpers. Je beste vrienden zijn dan ook Tweeling, Ram, Weegschaal of een Boogschutter.

 

Maagd (24 augustus - 22 september)

Wanneer er paniek uitbreekt, kunnen anderen op jou bouwen. Maagden zijn namelijk goed in het bewaren van rust. Daarnaast is een Maagd erg verlegen en vindt het daarom fijn om een vriend te hebben die wat meer op de voorgrond treedt. Jouw ideale vriendschapsmatch vindt je bij mensen met het sterrenbeeld Kreeft, Schorpioen, Stier of Steenbok.

 

Weegschaal (23 september - 23 oktober)

Als Weegschaal heb jij binnen een vriendengroep vaak een adviserende rol. Je bent niet graag alleen. Je omringt je het liefst met zoveel mogelijk mensen om je heen en bent altijd in voor een gesprekje. Deze gesprekken voer je dan ook het liefst met een Boogschutter, Tweeling of Waterman.

 

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Een Schorpioen is wat meer op zichzelf. Ze hebben dan ook een vaak een selectief en klein clubje vrienden. Voor die mensen ben je betrouwbaar. Jouw deur staat altijd open en je bent nooit te beroerd om een handje te helpen. Jouw persoonlijkheid past perfect bij een Maagd, Steenbok, Kreeft of Vissen.

 

Boogschutter (23 november - 21 december)

Jij bent charmant, behulpzaam en elegant. Je houdt graag rekening met anderen. Mensen willen daarom met jou bevriend zijn. De sterrenbeelden die bij jou passen zijn Weegschaal, Waterman, Ram of Leeuw.

 

Steenbok (22 december - 20 januari)

Bij de Steenbok behoren de vrienden tot de belangrijkste personen in het leven. Jij wilt het liefst lange en stabiele vriendschappen. Je bent zelf ook een heel loyaal type en past daarom ook het best bij een Schorpioen, Vissen, Stier of een Maagd.