Deze sterrenbeelden zijn de grootste feestbeesten

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

We houden allemaal van een goed feestje op zijn tijd. Maar sommige mensen leven echt voor avondjes stappen, drankjes doen en dansen. Onder alle sterrenbeelden zijn er een aantal die hun zaterdagavond liever op de bank doorbrengen, en er zijn sterrenbeelden die het liefst het hele weekend door feesten. Deze sterrenbeelden zijn de grootste feestbeesten.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de beste koks

Leeuw

Leeuwen leven voor aandacht. Dit sterrenbeeld geniet er dan ook enorm van om naar een feestje te gaan. Hier zijn zij het middelpunt van alle aandacht en daar worden ze dolgelukkig van. Het leukste onderdeel van het feesten is voor een Leeuw het opmaken voor vertrek met hun vriendinnen. Ze pakken helemaal uit met hun outfit en hun make-up, zodat zij de show kunnen stelen als ze eenmaal op het feestje zijn aangekomen.

Ram

Als er ergens een feestje is, is een Ram erbij. De kans is ook groot dat de Ram degene is die het feestje organiseert of die het initiatief heeft genomen om uit te gaan. Een Ram heeft geen planning nodig en eigenlijk ook niet echt een reden om te willen feesten. Dit sterrenbeeld heeft simpelweg altijd de behoefte om onder de mensen te zijn en om een leuke tijd te hebben.

Tweelingen

Het is geen geheim dat Tweelingen sociaal zijn en dat ze het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. Tweelingen willen altijd op de hoogte blijven van alles dat er speelt, en dus mogen ze geen enkel feestje missen. Dit sterrenbeeld gaat naar feestjes voor de goede gesprekken. Deze mensen vindt je dus eerder op een huisfeestje dan in een luidruchtige club. Maar als een Tweelingen hoort dat er ergens een feestje is, wordt er gelijk geregeld dat ze aanwezig kunnen zijn.

Boogschutter

Een Boogschutter is altijd in beweging. Ze zijn altijd onderweg van de ene plek naar de andere. Boogschutters zijn altijd in voor een feestje en zitten vol met interessante verhalen over de meest gestoorde feestjes waar ze bij aanwezig zijn geweest. Dit sterrenbeeld valt ook altijd lekker in de groep door hun goede gevoel voor humor. Naar een feestje gaan waar ze niemand kennen is voor een Boogschutter dus absoluut geen probleem, ze vinden het juist leuk om nieuwe connecties te maken!

Weegschaal

Weegschalen zijn dol op gezelschap en op nieuwe mensen ontmoeten. Een uitnodiging voor een feestje afwijzen zou een Weegschaal ook maar zelden doen. Dit sterrenbeeld heeft veel moeite met nee zeggen op dit gebied. Ondanks dat heeft een Weegschaal zo wel haar voorkeuren. Een Weegschaal geeft de voorkeur aan een meer formele setting. Maar dit betekent niet dat ze minder formele evenementen overslaan. Hun prioriteit is het hebben van fijn gezelschap en een gezellige tijd.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen absoluut niet tegen ruzie