Dit zijn de sterrenbeelden met de beste style

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Wat we dragen zegt veel over wie wij zijn als mensen. Het vertelt de wereld hoe jij jezelf wil neerzetten en het heeft veel invloed op hoe jij overkomt op de wereld. En sommige sterrenbeelden nemen dit erg serieus en doen veel moeite om goed voor de dag te komen. Dit zijn de sterrenbeelden met de beste style.

Lees ook: Deze 6 badmodetrends mag je deze zomer niet missen

Leeuw

Leeuwen doen niet liever dan de show stelen. Hun outfits zijn daarom ook altijd secuur samengesteld. Hun outfits moeten perfect zijn, want ze willen een goede indruk maken. Je zal een Leeuw dus nooit zomaar rond zien lopen met een vlek op hun shirt. Leeuwen genieten van aandacht. Met hun outfits maken ze daarom ook graag een statement. Ze houden van extravagant! Zij zijn niet overdressed, alle andere mensen zijn simpelweg underdressed. Leeuwen dragen hun confidence als een accessoire. Daarnaast dragen ze ook maar al te graag een opvallende make-up look die perfect past bij hun outfit. Mocht je nog meer bewijs willen om te geloven dat Leeuwen echte style iconen zijn? Een groot aantal van de grootste iconen in de modewereld zijn Leeuwen! Van Micheal Kors tot Louis Vuitton en van Winnie Harlow tot Kylie Jenner!

Weegschaal

Weegschalen worden geleid door de planeet Venus. Venus is de planeet van de schoonheid. Hierdoor is het dan ook niet verrassend dat Weegschalen veel aandacht en tijd besteden aan hun uiterlijk. Weegschalen zien het er liefst altijd uit alsof ze op de cover van een magazine gaan staan. Ze houden van elegante en smaakvolle looks. Helaas hebben Weegschalen vaak veel moeite met het maken van keuzes. Hierdoor hebben ze hoogstwaarschijnlijk vaak een mode crisis als het op het uitkiezen van hun outfits aankomt. Wees dan ook niet verbaasd wanneer hun slaapkamers dagelijks vol liggen met kleren. Weegschalen kleden zich het liefst met de intentie om complimentjes te krijgen. Maar in tegenstelling tot Leeuwen, gaan Weegschalen minder voor een statement en meer voor elegantie. Effortless!

Stier

Net als Weegschaal, is Stier ook een sterrenbeeld dat geleid wordt door Venus. Stieren kunnen wat materialistische trekjes hebben. Maar dit hoeft absoluut niet iets negatiefs te zijn. Hun garderobes hangen vol met de meest prachtige items. Ze genieten van luxe. Ze vinden het dan ook niet erg om te investeren in tijdloze items. Daarnaast blijven ze ook graag op de hoogte van de nieuwste modetrends. Toch gaat een Stier voor kwaliteit boven kwantiteit. Ook houden Stieren ervan om comfortabele kleding te dragen. Ze zijn graag consistent met hun style. Dit onderscheidt de Stier van de altijd trendy Leeuw en Weegschaal die het liefst altijd in de nieuwste hippe items rondlopen.

Lees ook: Trendalert! Dit zijn de mooiste loafers voor naar kantoor