Britney Spears en Sam Asghari verliezen hun baby door een miskraam

Media door Elsemieke

Britney Spears was in verwachting van haar derde kindje, maar ze heeft het kindje verloren. De zangeres heeft via haar Instagram-pagina bekend gemaakt dat ze na vijf weken een miskraam heeft gehad. 

Britney Spears en Sam Asghari verliezen baby 

Na vijftien jaar, kondigde Britney Spears op 12 april aan dat ze weer zwanger is. Ze heeft al twee zoons, een van vijftien en een van zestien. Sean Preston (16) en Jayden James (15) kreeg ze met haar ex-man Kevin Federline, de derde zou haar eerste kindje worden met verloofde Sam Asghari, maar helaas heeft Britney een miskraam gehad. 

"Dankbaar voor jullie steun"

"Misschien hadden we moeten wachten met het aankondigen van de komst van ons kindje, maar we waren zo enthousiast dat we het nieuws meteen wilden delen", zo schrijft ze op Instagram. Ze schrijft ook dat ze zullen blijven proberen om een kindje te krijgen. "De liefde die wij voor elkaar hebben is onze kracht. We zijn dankbaar voor jullie steun."

Onbeschoft

Britney blikt in een eerdere post al terug op haar vorige zwangerschappen: ze vindt dat de media haar hebben 'verwoest' op de momenten dat ze in verwachting was. "Ik was zelf nog een kind toen ik twee baby's kreeg en er standaard 17 auto's geparkeerd voor m'n huis stonden", schrijft ze. "De media zijn onwijs onbeschoft tegen me geweest."

Foto: GettyImages

Lees ook: Britney Spears heeft 'beste seks ooit' nu ze zwanger is