Chrishell Stause van Selling Sunset vertelt over relatie met G Flip

Media door Elsemieke

Als je net als wij een groot fan bent van de realityserie, dan heb je alle afleveringen van Selling Sunset seizoen 5 waarschijnlijk al gezien. Het vijfde seizoen focuste zich vooral op de relatie van Chrishell en Jason. Aan het einde van seizoen 4 kregen we hier al een sneak peak van en fans konden niet wachten op het nieuwste seizoen.

Selling Sunset seizoen 5 staat nu alweer een tijdje op Netflix en ook de reünie-aflevering van Selling Sunset deed veel stof opwaaien. Chrishell Stause wist haar fans te verbazen door in de reünie-aflevering aan te kondigen dat ze een nieuwe relatie heeft met de non-binaire G Flip. “Ik heb de laatste tijd veel doorgebracht met iemand die heel speciaal voor mij is. Their name is G Flip“, zei ze. Chrishell legde uit dat haar nieuwe vlam non-binair is, en hierom graag aangesproken wil worden als hen. “En hen is een extreem getalenteerde muzikant.”

Fans hebben hier veel vragen over, daarom geeft Chrishell via Instagram uitleg over haar nieuwe romance. “Mijn relatie met G heeft mijn ogen geopendHet gaat mij echt om de persoon, het gaat om het hart van diegene. G identificeert zich als non-binair, hen identificeert zich zowel als een vrouw als een man. Ik vind G een prachtige mix, dus dat is waarschijnlijk de reden dat we zo’n diepe connectie hebben.”

'Open minded'

Gelukkig is Chrishell nu in ieder geval wel. “Ik snap dat het nieuw en verwarrend voor jullie is, maar ik hoop dat jullie mij nog steeds zien als dezelfde persoon. Ik hou van het leven, ik ben gelukkig, dus maak je vooral niet druk om mij. Ik ben open minded en ik vind dat een prachtig iets.”

Lees ook:

Eerste kampvuuravond in Temptation Island aflevering 4