RTL start binnenkort met nieuwe datingserie 'Samen Uit, Samen Thuis?' (en dít zijn de deelnemers)

Media door Jennifer

Misschien was je al bang voor het welbekende 'zwarte gat', die er binnenkort aankomt door het naderende einde van B&B Vol Liefde. Momenteel scoort dit populaire datingprogramma wekelijks nog miljoenen kijkers, maar de liefdesavonturen zijn helaas wel bijna afgelopen. Gelukkig hoeven de kijkers niet lang zonder een knusse, liefdevolle realityserie te zitten. Op 29 augustus start namelijk hiet nieuwe datingprogramma Samen Uit, Samen Thuis? op RTL4 en het is van dezelfde makers als B&B Vol Liefde. Klinkt nu al goed, toch?

Nieuwe datingprogramma 'Samen Uit, Samen Thuis?'

Hoewel de datingprogramma's B&B Vol Liefde en Samen Uit, Samen Thuis? wel van dezelfde makers is, zit er toch een klein verschil in de twee series. Zo zien we bij B&B Vol Liefde hoe deelnemers in het buitenland wonen en graag een potentiële relatiepartner naar hun nieuwe thuisland willen halen. Alleen is het bij de deelnemers in Samen Uit, Samen Thuis? vervolgens juist zo, dat ze samen met een nieuwe liefde terug naar Nederland willen.

Eigenlijk is het ook niet puur en alleen een datingprogramma, maar ook een mooi reisprogramma. De deelnemers zijn namelijk ook reislustige types, die allemaal met één doel op reis zijn: de liefde vinden. Voor dit liefdesavontuur werd eerder al een oproep gedaan, waar andere reisliefhebbers uit Nederland op hebben kunnen reageren. Daar is een selectie uitgemaakt en per deelnemer mochten drie single Nederlanders mee op reis. Al deze singles gaan samen met de vijf deelnemers van Samen Uit, Samen Thuis? het avontuur aan, waarbij de grote vraag heerst: met welke single komt de deelnemer samen thuis?

Deelnemers

Het nieuwe datingprogramma Samen Uit, Samen Thuis? begint zoals gezegd vlak na het einde van B&B Vol Liefde. Dat scheelt voor de kijkers weer een zwart gat om in te vallen. Vanaf 29 augustus kunnen we de avonturen volgen van de vijf deelnemers. Helaas niet de hele week zoals B&B Vol Liefde-fans gewend zijn, maar gewoon 'traditioneel' wekelijks op dinsdag om 20:30 uur bij RTL4. Dit zijn de vijf deelnemers, die op zoek gaan naar een liefdespartner om mee terug te reizen naar Nederland:

1. Eric (63), Italië

De eerste deelnemer is de 63-jarige Eric, die met zijn drie singles zal afreizen naar Italië. Eric werkte jarenlang als F16-piloot, maar geeft inmiddels alleen nog les aan een nieuwe generatie piloten. Zelf is hij nu namelijk vooral druk met het zijn van opa voor zijn drie kleinkinderen. Zijn leven zit wel goed en hij geniet vooral van de kleine dingen, die maken hem het gelukkigst. Ondertussen is hij dus ook op zoek naar een nieuwe relatiepartner om samen van het leven te genieten. Hij hoopt in zijn geliefde Italië een dame aan de haak te slaan, waarmee hij figuurlijk én letterlijk in de wolken kan zijn.

2. Mehrnaz (56), IJsland

De tweede deelnemer van Samen Uit, Samen Thuis? is de 56-jarige Mehrnaz, die een droomreis gaat maken naar IJsland. Mehrnaz is de enige vrouw van het gezelschap, maar wel een erg krachtige en intelligente vrouw. Ze heeft een goede baan bij een ICT-bedrijf en volgt daarnaast nog een studie Toegepaste Psychologie. Alleen ontbreekt er dus nog een fijne liefdespartner, die net zo positief in het leven staat als zij. Ook is ze niet op zoek naar iets vluchtigs, maar wil ze echt de verbinding aangaan met iemand. Zij en haar toekomstige partner moeten ook op intellectueel niveau goed klikken. Ze heeft zeker geen moeite om dingen alleen te doen, maar mist soms toch iemand om alles samen mee te delen. Hopelijk vindt ze diegene onder het Noorderlicht in IJsland.

3. Bart (61), Engeland

In Engeland gaat de derde deelnemer van Samen Uit, Samen Thuis?, Bart (61), op zoek naar de liefde. Bart is een stoer, zelfstandig type, die graag een stevige hand geeft. Hoewel hij 'pas' 61 jaar is, hoeft hij niet meer te werken. Hij heeft zijn pensioen al lang en breed verdiend dankzij zijn carrière als marineofficier, een carrière waar hij trots op is. We snappen inmiddels dat Bart dus een reislustig type is, want hij gaat nu met drie singles op liefdesavontuur tijdens een droomreis in Engeland. Maar daarbij is Bart ook zeker heel avontuurlijk. Zo zit hij in zijn vrije tijd ook regelmatig op een racefiets en motor of vind je hem weleens op een circuit. Wauw! Daarnaast kan hij ook lekker koken en geniet hij erg van het leven met zijn vrienden en familie. Hij hoopt hier nu nog een leuke vrouw bij te vinden, waarmee hij nog meer mooie avonturen kan beleven.

4. Robin (51), Frankrijk

Deelnemer nummero vier is de 51-jarige Robin, die samen met zijn singles afreist naar Frankrijk. Robin is een ras-ondernemer met een eigen winkel, waar hij al zijn aandacht en passie heeft ingestopt. Al heeft hij de meeste passie voor dansen. Hoewel hij een goedlopende winkel runt, staat zijn toekomst niet vast. Robin is erg open-minded en laat graag dingen over aan het toeval. Dankzij zijn goedlopende winkel kan hij nu lekker genieten van zijn leven, waarin hij veel vrijheid heeft. Genoeg vrijheid om bijvoorbeeld dus naar Frankrijk af te reizen met drie potentiële liefdespartners. Daar is hij namelijk ook nog naar op zoek. Hij hoopt een vrouw te vinden, die hem kan prikkelen en stimuleren. Ook is vooral het wederzijdse respect belangrijk in een relatie.

5. Cliff (46), Mexico

Tot slot komen we dan aan bij deelnemer vijf, waarschijnlijk de knapste van het stel: de 46-jarige Cliff in Mexico. Cliff werd geboren op Curaçao, maar is opgegroeid in Nederland. Momenteel werkt hij in de veiligheidsbranche en als DJ op feestjes. Hij heeft in zijn leven een aantal relaties gehad met vrouwen, maar weet inmiddels dat dit niet het geslacht is wat hij zoekt. Hij wil eigenlijk liever een diepere connectie aangaan met een man. Interesting! Hij hoopt iemand te vinden voor een serieuze relatie, maar wel iemand die - net als hij - jong van geest is. Ze moeten namelijk samen kunnen genieten van sportieve activiteiten én van een lekker glas wijn. Hij hoopt tijdens zijn reis in Mexico deze diepgaande connectie te vinden.

Lees ook: Woehoe! RTL kondigt nu al nieuwe vierde seizoen aan van B&B Vol Liefde