Aha! Zo komt Martijn uit B&B Vol Liefde aan het opvallende litteken in zijn gezicht

Media door Jennifer

Waarschijnlijk is het je als kijker van B&B Vol Liefde wel opgevallen, dat B&B-eigenaar Martijn (47) een groot litteken in zijn gezicht heeft. Tot nu toe hield hij z'n lippen stijf op elkaar over de herkomst van de grote, oude wond. Maar inmiddels heeft hij aan de vrijgezelle Tamara onthuld, wat er nou precies achter het litteken zit.

Martijn in B&B Vol Liefde

De makers van B&B Vol Liefde hebben de beste vrijgezellen wel voor het laatst bewaard. Er komt namelijk eindelijk wat schot in de zaak bij de liefdesavonturen van alle B&B-eigenaren, waaronder ook Martijn van Bed & Breakfast Say Cheese in Thailand. Eén van de laatste vrijgezellen voor hem is de 45-jarige huisvrouw Tamara uit Limburg en ze lijkt momenteel letterlijk de 'prinses op het witte paard' voor hem. In een praatje voor de camera geeft Martijn namelijk aan, dat zij wel een vrouw is "waar hij op kan vallen". Ook voelt hij zich relaxter bij haar dan bij de andere dames, die tot nu toe zijn langsgekomen. Tamara is op haar beurt onder andere wel gecharmeerd door de humor van Martijn. Iets minder door zijn ongezellige Bed & Breakfast, waarbij ze denkt dat "de gevangenis in Nederland veel gezelliger is". Maar: "Wat er niet is, kan nog komen."

Wel is Tamara blijkbaar niet bang om vragen te stellen. Al meteen tijdens haar eerste ochtend in de B&B begint ze over het litteken in Martijns gezicht. Maar goed ook, want sommige kijkers vragen zich al een tijdje af, waar het vandaan komt:

Alleen praat Martijn er blijkbaar niet graag over. "Het is niet iets om trots op te zijn," vertelt hij voor de camera. Het litteken komt namelijk door een ongeluk, die hij zelf heeft veroorzaakt. Hij zat destijds namelijk dronken achter het stuur. Toch besluit hij openhartig te zijn tegen de charmante Tamara. "Ik ben met m'n auto tegen een lantaarnpaal aangereden," begint hij zijn verhaal.

Litteken in zijn gezicht

Vervolgens vertelt hij het verhaal vrij luchtig, mede doordat Tamara er op een luchtige manier op reageert. "En die zat in de weg?" vraagt ze zich af. "Die lantaarnpaal stak ineens over," reageert Martijn, waarop Tamara doorvraagt: "Wie had er gewonnen?" In eerste instantie noemt de B&B-eigenaar de lantaarnpaal als 'winnaar', maar daarna zegt hij dat hij eigenlijk zelf "heeft gewonnen". "Die klep van de airbag schiet weg. En waarschijnlijk is dat stuk plastic echt als een mes erlangs gegaan," legt hij uit. Hierdoor was zijn oor flink beschadigd. "Dit was één groot gapend gat, maar dat hebben ze goed gemaakt." Nu is er dus alleen nog dat grote litteken in zijn gezicht van over.

Martijn is wel blij, dat ze ernaar heeft gevraagd. Zelf zou hij ook nieuwsgierig zijn geweest, als hij zo'n opvallend litteken had gezien op iemands lichaam. Overigens heeft hij tijdens het ongeluk alleen zichzelf verwond. Er waren gelukkig geen gewonden gevallen door zijn dronkemans rit. Nu probeert hij soms ook andere mensen te leren, dat ze niet dezelfde fout moeten maken als hij. "Als hier weleens iemand dronken weggaat en ze willen zelf rijden, doe ik alleen maar dit," vertelt hij aan Tamara, terwijl hij naar zijn litteken wijst. "En dan is het van: doe maar een taxi."

Martijn en Tamara

Hoe het verder afloopt tussen Martijn en Tamara, dat moeten we nog maar zien. Al lijkt hier wel echt iets op te bloeien. Hij geeft haar graag aandacht, omdat ze het volgens hem verdiend. Daarnaast heeft hij bij haar niet het gevoel, dat ze te dichtbij komt. Iets wat hij voorheen wel had bij de andere dames. Na Tamara's eerste ochtend in Thailand ziet ze hem die avond ook meteen helemaal in zijn element, wanneer ze samen naar een wedstrijd van zijn cluppie Feyenoord kijken. Martijn geeft voor de camera toe, dat hij wel wat onzeker is over zijn gedrag. "Ik hoop niet dat ik slecht overkom," zegt hij, maar dat zit waarschijnlijk wel goed. Tamara vindt het blijkbaar namelijk "helemaal geweldig". Voor de camera vertelt ze: "Je ziet iemand van een andere kant en dat vind ik ook heel leuk."

Lees ook: Nog meer B&B Vol Liefde: nieuwe seizoen krijgt ook een speciale reünie-aflevering