5 docu's die je moet zien als je geen genoeg van Tiger King kan krijgen

Media door Laura

Tijgers, cults, pailletten-jasjes, drugs, polygamie en moord. De docuserie Tiger King van Netflix heeft het allemaal. Kun je niet genoeg krijgen van de bizarre wereld van Joe Exotic en co? Deze docu's komen behoorlijk in de buurt van het WTF-gehalte. Bingen maar!

wild wild country

Lees ook: 10 leuke series die je in één dag kan bingen

Wild Wild Country

Je moet het zien om te geloven. In deze 6-delige documentaireserie volg je het bizarre verhaal van de Indiase goeroe Bhagwan Shree Rajneesh. Wat begint als een ogenschijnlijk vredige gemeenschap in India groeit al snel uit tot een enorme cult met bedenkelijke motieven. Wanneer de cult met duizenden settelt in de woestijn in de Amerikaanse woestijn Oregon en botst met de lokale bewoners en autoriteiten, neemt de cult drastische maatregelen.

Bekijk op Netflix

 

The Family

De machtigste familie van Amerika, maar niemand die ze kent... De miniserie The Family duikt in de mysterieuze wereld van de conversatieve christelijke organisatie die zichzelf the family noemt. 

Bekijk op Netflix

 

How to Fix a Drug Scandal

Een labratrium is geshockt als naar buiten komt dat twee chemici rommelen met het bewijsmateriaal dat ze testen. Als dan blijkt dat zij drugsverslaafd zijn en de drugs die ze horen te onderzoeken zelf gebruiken, zijn de poppen aan het dansen. 

Bekijk op Netflix

 

Evil Genius

Wat klinkt als een flauw grapje, werd in 2003 wereldnieuws toen een onschuldige pizzabezorger een bank binnenliep met een bomb om zijn nek. Wat volgt is een kat-en-muisspel tussen de daders en politie.

Bekijk op Netflix

 

Behind The Curve

Crazy Muricans, daar heb je in Behind The Curve genoeg van. In deze documentaire volg je flat earthers: mensen die geloven dat de aarde niet rond, maar plat is. 

Bekijk op Netflix

Don't F**k with Cats

Onderschat nooit de kracht van het internet. Wanneer een mysterieus figuur een filmpje uploadt waarin hij twee kittens doodt, start een online community een klopjacht naar de cat killer. Kunnen ze hem opsporen voordat hij menselijke slachtoffers maakt?

Bekijk op Netflix

Lees ook: 11 MTV-programma's uit de 00s die je vergeten was