Expeditie Robinson: na Soundos is het nu Niels die kijkers op de zenuwen werkt 

Media door Roos

Gisteren werd er weer volop gestreden door de BN'ers en ON'ers om de felbegeerde titel van Robinson 2017. En zoals vaker zorgde de honger weer voor de nodige hangry discussies. Er werd gekibbeld om de proef, pesterijen en bananen. Niels ontpopte zich als een heuse stoorzender voor velen en de geïrriteerde reacties op Twitter logen er niet om.

Lees ook: Vrouw ontmaskert neppe Tinderprofielen op briljante manier 

Bananennijd

Hoewel ze Soundorstig blijft voor wraak, heeft RTL deze week wat zendtijd bij Soundos weggesnoept en aan een andere stoorzender cadeau gedaan. Niels had volgens kijkers z'n rode periode in kampje rood, want hij was op z'n zachts licht ontvlambaar. Zijn reden? Onnodige pesterijen en voedselverspilling. Met name toen Marieke zijn zorgvuldig geplukte banaantjes in het zand liet vallen. Ze zou met zijn bananen in de scepter zwaaien.. Nou Niels, vrienden heb je hier niet mee gemaakt. 

Goedmakertje

Toch maakt Niels al het gezucht en gesteun van eerder die aflevering ruimschoots goed door Roeland zijn immuniteitsmunt te geven. Zoals Roeland al eerder zei, hij wilde echt nog niet naar huis. Hoewel hij van deze verrassende wending wel weer even moest omschakelen. Eind goed, al goed. De rust in kamp rood is wedergekeerd en Richard kan lekker naar huis om z'n dochters haar te vlechten. 

Poll

Houden we weer van Niels? Ja, toch wel. Dat bleek ook uit onze poll op Instagram. 69 procent van jullie was het niet eens met de stelling 'Niels is net Soundos 2.0'. Volg ons op instagram voor meer kijkjes achter de schermen van Ze.

Lees ook: Eindelijk: Écht menstruatiebloed te zien in commercial