Lifestyle / Celebs
Celebs

Domper: Temptation Islands Mezdi hield vrijpartij slechts drie seconden vol

Reageer 0

Wie droomt van een avontuurtje met Temptation Islands meest felbegeerde bezette man, kan deze fantasie maar beter naast zich neerleggen. De Fries doet een boekje open over zijn seksleven en daar komen een aantal juicy feitjes aan het licht. De eerste vrijpartij van Mezdi duurde naar eigen zeggen namelijk luttele secondes. En het aantal bedpartners dat hij verslonden heeft ligt aanzienlijk lager dan het aantal dat Tim zichzelf toeschreef.

Lees ook: Nog één keer dan: Deze Temptation Island deelnemers hadden seks met elkaar

Drie seconden

Over de eerste keer vertelt Mezdi in een interview aan de Belgische Flair: “Ja, de eerste keer. Toen was het feestje na drie seconden voorbij." Hoewel hij naar eigen zeggen niet stil zit tijdens een vrijpartij, beperkt zijn avontuurtjes vaak wel tot de slaapkamer. De gekste plek waar hij seks heeft gehad? "De douchecabine van het zwembad." Wat een teleurstelling..

Een nachtje met Mezdi is niet voor iedereen weggelegd, want de Fries heeft het bed gedeeld met ongeveer tien à twaalf dames. In tegenstelling tot onze Tim, die zijn bedpartneraantal een flink stuk hoger schatte

Neuscorrectie

Eerder werd al bekend dat Mezdi, net als veel andere Temptation Island deelnemers, onder het mes zal gaan voor een neuscorrectie. Ironisch feitje: dit liet kleurplaat Fabrizio eerder ook al aan zichzelf verbouwen. Naar eigen zeggen is het echter niet iets cosmetisch, maar meer functioneel. Hij wil het tussenschot van zijn neus recht laten zetten, die meerdere keren gebroken is geweest. "Binnenkort ga ik ervoor", aldus de Fries. 

Lees ook: Video: Temptations Fabrizio en Pommeline gaan samen onder het mes

Beeld: Flair België

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen