Thomas stuurt twee vrouwen weg in De Bachelor aflevering 5: ''wat een rotgevoel"

Media door Elsemieke

De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt is in volle gang. Aflevering 5 staat inmiddels op Videoland en dat is er eentje vol romantische dates, maar ook vol verdrietige momenten. De Bachelor stuurt maar liefst twee dames naar huis.

de bachelor 2022 aflevering 5

Bloedstollende rozenceremonie in De Bachelor aflevering 4 met Fabrizio Tzinaridis

 

De Bachelor 2022 aflevering 5: afscheid van twee dames

De Bachelor 2022 is inmiddels alweer halverwege. Er zijn nog wel behoorlijk wat dames in de villa in Mexico. Daarom besloot Thomas van der Vlugt er in De Bachelor aflevering 5 niet één, maar zelfs twee weg te sturen. We praten je bij over alles wat er gebeurde in De Bachelor aflevering 5! 

De Bachelor 2022 Aflevering 5: romantische date

De nieuwste aflevering begon met een onverwachte sportochtend. Zo kon Thomas de dames ook eens zien zonder make-up en galajurkjes, want hij is zelf ontzettend sportief. Niet zo gek ook dus dat Thomas recent nog op de cover van de Mens Health stond. Sommige dames hadden het echter heel lastig met de sportopdrachten die de Bachelor aan ze gaf. In de middag stond er een hele bijzondere date gepland met Inge: kajakken door de mangrove. Tijdens het peddelen voerden ze diepe gesprekken over het verleden én de toekomst. “Het voelde echt alsof we in dezelfde levensfase zijn. Inge is heel wijs”, zei Thomas daarover.

Cocktailparty in De Bachelor 2022 Aflevering 5

Een dag later mag een groepje dames mee naar het privéstrand aan het huis van Thomas. Lucky ladies! Linde, Yaël, Karen, Isabella en Merel zijn de dames die even tijd met Thomas hebben. Vooral voor Linde dan, Linda smeert Thomas in met zonnebrand tijdens een romantisch privé momentje op het strand. Tijdens de cocktailparty daarna zijn het vooral Yaëll, Frederique en Indigo die hun moment pakken om even met Thomas te spreken. Tot frustratie bij Romy, die vanaf een afstandje toekijkt en zich beseft dat Thomas ‘niet eens even überhaupt naar haar kíjkt’.

Exit voor twee dames in De Bachelor 2022 Aflevering 5

Romy gaat de rozenceremonie dan ook heel gespannen in en voelt ergens al aankomen dat het niet helemaal goed zit. Ook Thomas zelf heeft het er moeilijk mee. “Ik leer de meiden steeds beter kennen en dat vind ik heel leuk, maar daardoor krijg je ook steeds meer gevoel. En dat gevoel wordt steeds duidelijker.” Frederique is uiteindelijk de eerste afvalster. “Ik mis een klik en een fysieke aantrekkingskracht en ook de romantiek", aldus de Bachelor. “Doei”, zegt ze duidelijk van slag wanneer ze Thomas een laatste knuffel geeft.

Pijn in het hart

En dan blijkt dat ook Romy naar huis moet. “Ik heb echt met pijn in mijn hart afscheid genomen van Romy. Ik heb echt zoveel bewondering voor haar verhaal en haar openheid. Dat is niet niks. Maar wij zijn zo verschillend in onze levensstijl, dat ik dacht: ik kan beter eerlijk tegen je zijn en de knoop doorhakken. Voor mij was duidelijk dat er niet meer inzat."

Foto: RTL

Lees ook: Heftig: Romy uit De Bachelor belandt in ziekenhuis in Sri Lanka