Heftig: Romy uit De Bachelor belandt in ziekenhuis in Sri Lanka

Celebs door Elsemieke

Romy Struik is een opvallend figuur in De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt. Vanwege haar opvallende uitspraken verschijnt ze bijvoorbeeld regelmatig in TikTok-filmpjes en ook bij de andere kandidaten valt ze op, weliswaar niet op een positieve manier. Romy ligt op dit moment in een ziekenhuis in Sri Lanka.

De Bachelor 2022

Romy Struik uit De Bachelor ligt in ziekenhuis in Sri Lanka

Romy is door Sri Lanka aan het reizen, maar is hier ernstig verbrandt door de zon. “Ik breng blijkbaar de nacht in het ziekenhuis door. Bedankt voor al jullie lieve berichten vandaag. Ze hebben me echt beter doen voelen, dus bedankt iedereen."

Tijdens het surfen in Sri Lanka verbrandde haar lichaam extreem, zei ze. Haar huid zat onder de blaren, waardoor ze op een gegeven moment niet eens meer kon lopen of staan. “Dus hebben ze me hier in het ziekenhuis opgenomen voor een paar dagen.”

Alleen in het ziekenhuis

Inmiddels gaat het wel de goede kant op weer met de radio-dj. "Nog wel veel pijn, maar gaat de goede kant op! Maar wel even heel bizar om in mijn eentje in een ziekenhuis tussen alleen maar locals te liggen. Gelukkig is het een net ziekenhuis, maar wel even heftig.” 

Foto: RTL

Lees ook: Wordt deze BN’er de nieuwe Prince Charming in seizoen 3?