Wordt deze BN’er de nieuwe Prince Charming in seizoen 3?

Celebs door Elsemieke

We hebben de afgelopen maanden kunnen smullen vanwege de zoektocht naar liefde van Chris Berendse in Prince Charming seizoen 2. Helaas vond hij niet de liefde. Videoland is alweer naargeestig op zoek naar een kandidaat voor een nieuw seizoen van Prince Charming en volgens de hardnekkige geruchten is hun oog gevallen op een BN'er!

prince charming seizoen 3

Jacob uit B&B Vol Liefde weer samen met ex na heftige breuk

Prince Charming seizoen 3: komt er een BN'er als prins?

We zijn inmiddels wel bijgekomen van het tweede seizoen van Prince Charming, waarin Chris Berendse naar de liefde van zijn leven zocht. Hij koos uiteindelijk voor Jakop als winnaar, maar die liefde bleek na een aantal maanden daten helaas niet wederzijds te zijn. Inmiddels is het productieteam van Prince Charming en Videoland alweer aan het polsen voor een nieuw seizoen. De geruchten gaan nu dat er een BN'er komt in Prince Charming seizoen 3!

RTL Boulevard filmde een item rondom de première van de film De Batman en op de achtergrond zien we Chris voorbij lopen. Hij is gekleed op basis van het thema: zwart rood. Zijn pak is zwart en zijn hakken rood en hoog. Ferry Doedens - bekend van GTST en ook van zijn Only Fans-carrière, pakte het anders aan, hij droeg namelijk in de zak van zijn zwarte pak een rode roos.

'Lijkt me hartstikke leuk!'

En laat een rode roos natuurlijk net een hint zijn naar De Bachelor, oftewel Prince Charming wanneer het om de gay-variant gaat. RTL Boulevard-reporter Laïs van Niel navraag te doen bij Ferry Doedens. “Moet jij niet de nieuwe Prince Charming worden?" “Dat zou me oprecht hartstikke leuk lijken”, antwoordt Ferry hierop. Hoewel er tot nu toe onbekende Nederlanders in Prince Charming zijn verschenen, komt daar wellicht verandering in. We keep you updated!

Foto: RTL

Lees ook: Ruud (60) in Lang Leve De Liefde: "ik val op jong, maar jij bent zelfs nog ouder dan ik"