Heftig! Harry Styles krijgt in één maand tijd 8000 kaarten en brieven van hardnekkige stalker

Celebs door Jennifer

Het is niet gek dat een wereldster als Harry Styles een heleboel aanbidders heeft. Alleen gaat het in sommige vallen wel iets te ver. Zo heeft de zanger momenteel last van een nogal hardnekkige stalker. In één maand tijd stuurde zij hem 8000 kaarten en brieven, soms zelfs persoonlijk bezorgd aan zijn huis. Wacht, wát?

Harry Styles heeft last van hardnekkige stalker

In het dagelijks leven krijgt Harry Styles heel wat lieve berichten van fans over de hele wereld. Meestal worden deze berichten gewoon online gepost op social media, maar soms sturen fans ook brieven naar zijn management. Dit kan vervolgens nog weleens extreem uitvallen en leiden tot pure stalking, zoals in het geval bij de 35-jarige Myra. Deze Braziliaanse jongedame is wel een érg fanatieke supporter van Harry. Al betwijfelen we het of ze hem echt puur en alleen volgt vanwege zijn muziek. Het lijkt erop dat ze stiekem meer wil van de zanger. Zo stuurt ze hem dus een heleboel handgeschreven brieven en kaarten. In één maand stuurde ze hem maarliefst 8000 brieven. Wát?

8000 brieven en (trouw)kaarten

Tussen de vele fanmail van Myra zaten zelfs trouwkaarten voor Harry. Excuse us? Logisch dat de zanger hier enorm van schrok, vooral nadat de 8000 brieven waren verstuurd. "Hij was net terug van vakantie met zijn vriendin Taylor [Russell, red.], toen het incident plaatsvond. Harry maakt zich dan ook grote zorgen," aldus een bron aan de Britse Daily Mail. De brieven zijn overigens niet alleen via de post verstuurd. Twee brieven werden zelfs persoonlijk bezorgd aan de deur. OMG! Blijkbaar verbleef ze sinds december 2023 in een hostel in Londen, zonder dat haar familie wist dat ze naar Engeland was afgereisd.

Op dinsdag 20 februari stond de vermeende stalker van Harry voor de rechter in Londen. De jonge vrouw werd onschuldig gepleit, maar werd ook in voorlopige hechtenis genomen. Op 19 april moet Myra daarom weer voor de rechter verschijnen.

Niet eerste stalker

Het is overigens niet de eerste keer, dat Harry met een heftige stalker te maken heeft. Zo werd in 2019 Pablo Tarazaga-Orero schuldig bevonden aan stalking. Het stalkgedrag begon eigenlijk, doordat Harry hem destijds hielp. Hij zag een dakloze jongere en gaf hem eten en een hotelkamer. Alleen werd hij vervolgens drie maanden lang gestalkt met briefjes in de brievenbus. Hier werd Pablo voor gestraft, alleen sloeg de stalker in 2022 weer toe. Destijds heeft hij zelfs ingebroken bij Harry's huis in Londen. Creepy! Natuurlijk werd Pablo toen opnieuw aangeklaagd, alleen deze keer voor vernieling, mishandeling en het gebruik van geweld om toegang te krijgen tot het huis.

Lees ook: Geweldig: Harry Styles doet gender reveal voor fan Romy (26) tijdens zijn concert in Amsterdam