'Arrogante' Pascalle uit First Dates maakt heel wat los op Twitter

Media door Redactie Ze.nl

Het zou een heerlijke eerste date moeten worden: de 22-jarige Pascalle werd door de makers van First Dates gekoppeld aan de 25-jarige Clint. Maar dat liep nét even anders. Leek het op het eerste oog een goede match, al snel ontpopte Pascalle zich ietwat minder sympathiek. Twitter reageerde dan ook verbaasd.

Foute jongens

Het blonde poppetje, lipjes getuit en borstjes vooruit, viel naar eigen zeggen op 'foute mannen', bad boys, het liefst bezaaid onder de tatoeages. En inderdaad, Clint had al flink wat inkt op zijn lichaam gespaard. Toch had Pascalle meteen al iets op te merken: zijn schoenen matchten niet met zijn bloes. Maar, hij zou het voordeel van de twijfel krijgen, want verder leek het inderdaad wel haar type. Toen de twee elkaar vragen stelden doofde de liefde van zijn kant echter al snel.

Koffie

Zo vond ze het niet meer dan normaal dat als zij wakker wordt en haar vent uit kan slapen, dat hij dan wel koffie voor haar maakt. "Mankeert er wat aan je klauwen?" reageerde Clint verbaasd. En dat was niet de enige keer dat hij korte metten maakte met haar diva-gedrag. Verder liet ze weten dat ze medelijden had met haar ex omdat hij haar nu moest missen en nadat ze maar doorging over wat hij wel en niet voor haar moest doen, was hij er snel klaar mee. "Ik weet niet wat jij in je slaap gesnoven hebt, maarre..." zei hij hoofdschuddend.

Rekening

Als de rekening komt, schuift de naar eigen zeggen ambitieuze Pascalle de rekening meteen door naar hem, het was naar haar mening toch niet meer dan normaal dat hij zou betalen. Na de date was het voor Clint overduidelijk: hij zou nog liever een drankje doen met Gerard Joling. En wij snappen 'm wel. De aflevering van First Dates kun je terug kijken. 

Update: 'First Dates' Pascalle: 'Ik heb enorm veel dreigberichten binnengekregen'

Lees ook: Hou je vast: het gaat flink stormen en regenen morgen