FOTO's: Zusje van Max Verstappen (22) bevallen van tweede kindje

Celebs door Elsemieke

Terwijl Max Verstappen heel Nederland deze week in zijn greep hield vanwege zijn bloedstollende races op het Formule-1 circquit, was zijn zus druk bezig met gezinsuitbreiding. Victoria Verstappen (22) is moeder geworden van een tweede zoon en deelt direct een hele zoete foto op Instagram.

Victoria Verstappen, de zus van Max Verstappen, bevallen van tweede kindje 

Victoria Verstappen (22), het zusje van Max Verstappen is gisteren moeder geworden van haar tweede zoontje. Op Instagram deelt ze het nieuws dat haar gezin een baby heeft mogen verwelkomen, in de meest belangrijkste week in de carrière van haar broer Max Verstappen. "Dus deze kleine jongen besloot gisteren te komen! Welkom Lio Heuts. We zijn zo verliefd op jou. Jij maakt onze familie compleet", schrijft Victoria. 

 

Felicitaties over de hele racewereld

Afgelopen juni maakten Victoria en haar partner Tom bekend nog een zoon te krijgen. "We kunnen niet wachten om je te ontmoeten, kleine jongen. Luka wordt een grote broer." Lio is de tweede zoon van Victoria Verstappen en vriend Tom Heuts. Op 7 december werden de twee ouders van zoon Luka. De geboorte van Lio valt precies iin de belangrijkste week van Max’ carrière en de geboorte is niet ongemerkt gebleven in de racewereld. Zo reageert papa Jos Verstappen natuurlijk onder de Instagramfoto, maar ook autocoureur Giedo van der Garde en Red Bull Racing-teambaas Christian Horner laten onder de geboorteaankondiging een berichtje achter.

Foto: BrunoPress

Lees ook: FOTO: er is weer een nieuwe Love Island baby geboren