Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: er is weer een nieuwe Love Island baby geboren

Love Island zorgt normaal gesproken voor heel veel drama, maar dat Love Island 2019 ook zijn vruchten heeft afgeworpen, is wel duidelijk. Sharida Senior, beter bekend als Sha, is namelijk bevallen van haar eerste kindje. Op Instagram deelde ze de foto’s van een prachtige shoot en onthult ze de naam van haar kindje.

Sharida Senior van Love Island is moeder geworden

Love Island zorgt altijd voor veel leuke momenten ná het programma. Niet alleen qua drama, maar ook maken de ex-kandidaten veel geluksmomenten mee. Zo ook bij Sha Senior. We kennen Sha natuurlijk van Love Island seizoen 2, dat in 2019 op Videoland te zien was Zes maanden geleden maakte ze bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Ze zat toen al in de derde maand en dus duurde het niet lang meer voor ze moeder werd. Inmiddels is het zo ver. "She’s finally here”, schrijft Sha op Instagram bij een foto van dochtertje Casey-Lee Wolf Goosby.

In love

De vader van de kleine is de Amerikaanse fotograaf Casey Goosby. Met de kleine Casey is alles goed. "Born on December 5th 2021 at 6:28 pm. We’re so in love with this little miracle! I will answer all of your questions soon, first we will have some quality time.” Veel geluk samen!