Heeft Wikipedia het Kylie Jenner zwangerschaps-mysterie verklapt?

Celebs door Roos

Het alziende oog anno 2018 is zonder twijfel Google. En Google's hulpje is Wikipedia, waar informatie zich net zo snel verspreid als de gossip met betrekking tot Kylie Jenners zwangerschap. En nu kunnen we (heel misschien) zeggen dat er nu (heel misschien) eindelijk een einde is gekomen aan de maandenlange onzekerheid, omdat er iets heel verdachts op Wikipedia verscheen...

And the gossip continues... 

Dit keer denken we echt te weten hoe het zit. Wikipedia heeft namelijk de samenvatting van aflevering 19 van de reality serie Keeping Up With The Kardashians toegevoegd. De aflevering luidt: 'We zijn in verwachting!", waarna in de uitleg staat: "Kylie en vriend Travis Scott hebben groot nieuws dat ze graag delen met de rest van de familie. Kylie besluit een tijdje niet op social media actief te zijn om te focussen op hun aankomende wonder." 

Ja, het wordt nog beter. Want aflevering 20 heet 'It's a girl!', waarna in de uitleg volgt dat Kylie en Travis Scott het geslacht van hun kindje gaan horen. Zou dit betekenen wat we denken dat het betekent?! Dat weet niemand. Maar hopen mag natuurlijk wel.

Kleine kanttekening

Toch een kleine kanttekening voordat je nu feest gaat vieren en een tattoo met 'Kylie Pregnant' op je kont laat tattoeren: Wikipedia blijft natuurlijk Wikipedia. Het zal ons niets verbazen als het allemaal weer één grote publiciteitstunt is. Het ligt er immers wel errug dik bovenop en de Kardashian's zijn wel de laatste die het geslacht van een nieuwe aanwinst in de familie zouden aankondigen via Wikipedia. Toch hopen wij stilletjes op een domme productiestagiair die per ongeluk de beschrijving van de afleveringen heeft gelekt aan de media... De tijd zal het leren!

Lees ook: Britse krant noemt Kris Jenner 'mollig' en Kim Kardashian vindt daar wat van