It's a wrap: opnames van een nieuw seizoen Temptation Island zitten erop

Media door Elsemieke

Terwijl we nog volop aan het nagenieten zijn van de laatste juice rondom de kandidaten van het vorige seizoen, zitten de opnames voor Temptation Island 2022 er alweer op. Presentatrice Monica Geuze post namelijk op haar Instagram dat de crew succesvol een nieuw seizoen heeft opgenomen.

Opnames nieuw seizoen Temptation Island zitten erop

Temptation Island 2021 zorgde voor zoveel drama, dat wij eigenlijk niet kunnen wachten tot er weer een verse portie drama in paradise komt. En die komt er, want Temptation Island 2022 komt eraan! De opnames zijn alvast afgerond, zo weten we nu van Monica Geuze, presentatrice van het reality-programma. 

It’s a wrap

Op Instagram laat Monica Geuze samen met collega presentator Kaj Gorgels weten dat de opnames inmiddels afgerond zijn. “Omggg it’s a wrap”, schrijft Monica. De twee zaten samen twee weken op de Domenicaanse Republiek om samen met het hele team de opnames te voltooien.

Viktor Verhulst moet het veld ruimen

Je leest het inderdaad goed: Kaj Gorgels gaat het programma weer presenteren en niet Viktor Verhulst. Kaj keert voor komend seizoen terug aan de zijde van Monica omdat er bij de komende editie geen Belgische kandidaten meer mee doen. Temptation Island 2022 wordt met alleen Nederlanders opgenomen.

Wanneer staat het nieuwe seizoen van Temptation Island op Videoland?

Hoewel de opnames er dus opzitten, duurt het nog wel even voor we kunnen genieten van Temptation Island 2022. Verwacht wordt dat het nieuwe seizoen in het voorjaar van 2022 te kijken is. 

Dit is het eerste koppel van Temptation Island 2022

Nog even geduld dus voor een nieuw seizoen Temptation Island 2022. Ondertussen hebben we goed nieuws. Het roddelkanaal reality.fbi is er altijd als de kippen bij en durft met (bijna) zekerheid te zeggen dat dit het eerste koppel van Temptation Island 2022 is. Cleo en Antonio durven de relatietest aan in het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022. Ook hun Insta is al bekend, want de nieuwe deelnemers zijn te vinden bij @cleoxevie en @antoniohoorn. Zo te zien zijn de twee sinds een jaar Insta official en hebben ze samen een heel lief hondje.