Tim confronteert Deborah in nooit eerder vertoonde beelden van Temptation Island

Media door Laura

De overspelige Tim had heel wat uit te leggen tijdens de hereniging met 'zijn' Deborah in de afgelopen aflevering van Temptation Island. Deborah kreeg haar verlovingsring terug, die zij in het vuur smeet en dat was dat: "geen vrienden meer, het is klaar". Maar het blijkt dat ook Tim met wat knagende vragen zat. Dat zien we in deze verwijderde scène in de taxirit terug naar het resort.

tim deborah temptation island

Lees ook: Dit gebeurt er met de ring van Tim - Temptation Island

Deborah en Gino

Omdat Tim in de zevende hemel was met zijn Sjerries, leek het hem niet te deren dat Deborah steeds closer werd met verleider Gino. Nu de Vlamingen na het laatste kampvuur er definitief een punt achter hebben gezet, is Tim toch benieuwd wat er exact speelde tussen Deborah en "die verleider, ik weet zijn naam niet meer". Lekker opgelet, Tim!

Bekijk de video helemaal tot het einde, want dan blijkt ook door welke kampvuurbeelden van Deborah Tim 'het' bij Cherish ging zoeken. 

 

De "vuile" geluiden van Megan en Joshua

Ook van het taxiritje van Megan en Kevin zijn weggeknipte beelden naar buiten gebracht. De twee kletsen bij, alsof ze oude vrienden zijn. Ze bespreken zelfs in geuren en kleuren elkaars seksbeelden, maar hier en daar valt ook een steek onder water.

Lees ook: Foto: Heeft Temptations Daniëlle een nieuwe liefde?