YouTube-Toppers: Even Apeldoorn bellen

Media door Jikke
Je kent het vast wel, van die ?oeps, dit was niet de bedoeling? situaties. Van de benarde situaties waar je zo snel mogelijk uit wilt komen, maar je weet niet hoe. Wat doe je dan? Even Apeldoorn bellen? Geniet van de top tien!
 
Vaak gebruik ik reclames om even naar het toilet te gaan of wat te drinken in te schenken. Maar als alle reclames zo zouden zijn als die van Centraal Beheer Achmea, dan zou ik niet meer van de bank af komen. Lach lekker mee met deze ?ojee?-situaties.
 
Nieuwe gevangenisbewaker

 
Op je eerste werkdag wil je natuurlijk goed in de smaak vallen bij iedereen en dat levert soms wat spanning op. Relax, Max! Dan weet je zeker dat de gevangenen je wèl aardig vinden?
 
Paardje hop


 
Het lijkt zo eenvoudig: een goed paard vinden. Misschien de volgende keer eerst even kijken wat het dier kan.
 
'Braaf' hondje


 
Honden lijken niet altijd even slim, maar ze zijn zo goed afgericht. Geconditioneerd. Deze jack russell is daar geen uitzondering op. Of zijn baasje trots zal zijn?
 
Safari souvenir
 
 
?Ou wieee-hie-hie-hieee am-bam-boeweee?. Zou jij dat in deze situatie ook nog zingen?
 
Riooo de Janeirooo

 
Zorg er vooral voor dat je niets belangrijks vergeet als je op reis gaat, zoals je paspoort. Of op het verkeer te letten.
 
Spelen met de tijd


 
Stiekem willen we allemaal weleens spelen met de tijd. Vooruit, achteruit? Uit dit filmpje blijkt maar weer hoe voorzichtig we met zulke dingen moeten zijn.
 
Tattoo


 
Als je een tattoo wilt, krijg je ongetwijfeld het advies om je goed te laten informeren: wat wil je, hoe wil je het en let vooral op de shop waar je naartoe gaat. Deze matroos had dat advies ook best kunnen gebruiken.
 
Boodschappen doen


 
Het is ook altijd wat. Je kunt niet eens meer je boodschappenkarretje uit het oog verliezen of hij gaat er al vandoor. Met alle gevolgen van dien.
 
Getuigebeschermingsprogramma


 
Eindelijk. Het hoge woord is eruit en jij krijgt een heel nieuw leven. Althans, dat was de bedoeling.
 
Echte kunst


 
Een echte Piet Mondriaan, wauw! Daar kun je maar beter zuinig op zijn.
 
Wat is jouw favoriete 'Even Apeldoorn bellen'-reclame?