Uit de oude doos: zo zag Richard uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Media door Elsemieke

In seizoen twee gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde, helaas wel zonder onze geliefde Art Rooijakkers. De kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2 hebben een ding gemeen en dat is dat ze zich kwetsbaar opstellen op tv. De drukke ADHD'er Richard in Portugal valt ook op. We vonden een foto van hem in zijn jongere jaren.

Richard in B&B Vol Liefde in Portugal

Denise in Spanje, Hans in Frankrijk, Ted in Madeira, Martijn in Portugal, Richard in Portugal, Natasja in Frankrijk, Hans in Italië en Astrid in Oostenrijk stellen zich open op voor een kans op de liefde in B&B Vol Liefde seizoen 2. B&B eigenaar Richard uit Portugal heeft een leuke klik met Simone, hoewel zij eigenlijk qua uiterlijk helemaal niet het type is waar hij normaal op zou vallen.

Hans uit B&B Vol Liefde zet zijn bed and breakfast te koop

Chemie

"Ik ben een beetje van slag. Ik val niet op korte haren en ze heeft geen billen maar soms moet je over je eigen grenzen heen stappen", zei hij over de passievolle kus met Simone. De vraag hoe Richard er vroeger eigenlijk uitzag, hield LoveReality bezig. En dus doken ze in het archief voor oude kiekjes van hem in de aanloop naar zijn bruiloft. Met een ringetje in zijn oor, neus én kort blond kapsel liet hij de vrouwenharten duidelijk sneller kloppen!

Komt Petra uit B&B Vol Liefde je bekend voor? Hier ken je haar van

Richard die zoent zoals hij praat #benbvolliefde

— Ellen (@Me_offie) July 14, 2022

#Richard weet de tongen wel los te maken🙈 #benbvolliefde pic.twitter.com/RDxHQZWJiD

— Joyce Derksen Fotografie 📸🖼️ (@JoyceDFoto) July 14, 2022