Oeps! Grote blunder in Duitse Masked Singer: identiteit van kandidaat per ongeluk onthuld

Media door Jennifer

The Masked Singer is niet alleen in Nederland een groot succes. In andere landen kijken en luisteren mensen ook massaal naar celebs in gemaskerde kostuums, waaronder in ons buurland Duitsland. Helaas ging het daar afgelopen weekend echter even mis, toen het masker van een kandidaat afviel. OMG!

Masker valt af bij kandidaat in Duitse Masked Singer

Normaal gesproken moet de identiteit van kandidaten in The Masked Singer strikt geheim blijven, totdat iemand wordt weggestemd. Tot die tijd zorgen de kandidaten en programmamakers ervoor, dat verkeerde personen de kandidaat zonder masker zien. Op deze manier ontstaat op social media flink wat rumoer over de mogelijke celebs, die verstopt zitten in de pakken. Kijkers van The Masked Singer discussiëren hier met elkaar graag over op de socials. Al hoeven fans van de Duitse The Masked Singer over één kandidaat niet te suggereren.

Afgelopen weekend zien kijkers een gigantische blunder bij de Duitse The Masked Singer. Tijdens het optreden van de Kiwi valt namelijk plotseling het masker af. Het is maar voor enkele seconden, maar helaas al te laat. Oeps! Een oplettende kijker post namelijk later een screenshot van het gezicht van de kandidaat op socialmediakanaal X. Het gaat om de Duitse acteur Uwe Ochsenknecht:

Niet weggestemd

De paar seconden dat het masker van zijn gezicht viel, haalden dus wel meteen het mysterie weg bij de Kiwi. Aww! Desondanks hebben de kijkers de Kiwi, oftewel Uwe Ochsenknecht, wél doorgestemd naar de volgende ronde. In plaats daarvan viel de Brandblusser af. Deze kandidaat werd vervolgens op de normale manier onthuld. Supermodel Eva Padberg bleek zich te verschuilen achter dat masker.

Lees ook: Holymoly! Zo hoog is de boete als een Masked Singer zijn identiteit verklapt