Holymoly! Zo hoog is de boete als een Masked Singer zijn identiteit verklapt

Media door Laura

Vanaf 15 oktober barst kijkcijferhit The Masker Singer weer los. In het programma zingen BN'ers in prachtige pakken de sterren van de hemel. Aan de jury en het publiek om te raden wie in de mooie pakken zitten. Natuurlijk mag niemand weten welke bekende gezichten in de kostuums zitten. Als een BN'er zichzelf verraadt, staat hem of haar daarom een reusachtige boete te wachten... 

masked singer boete

Lees ook: Kaj lost mysterie op: hier slapen de afvallers na de eilandraad

Boete The Masked Singer

De deelname aan The Masker Singer kan je duur komen te staan. Als je je identiteit (per ongeluk) verklapt, moet je namelijk je portemonnee wijd opentrekken. De singers moeten een contract ondertekenen waar onder andere de geldboete is opgenomen. Volgens Veronica Superguide ligt het bedrag van tussen de 200.000 en 250.000 euro.

Zelfs de familie en vrienden van de deelnemers weten van niks. Zo vertelt Babette van Veen tegen Superguide dat zelfs haar kinderen niet wisten dat hun moeder vorig seizoen in het pak zat. "Ik polste heel subtiel wel bij familie en vrienden of ze het programma keken. Maar verder ging ik niet. Dat laat je wel uit je hoofd met die flinke geldboete die boven je hoofd hangt." Alleen haar agent wist ervan.

Aftershow

Trouwe panelleden Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver zijn terug voor het derde seizoen. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai doen zij weer hun uiterste best doen om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen. The Masked Singer gaat op vrijdag 15 oktober om 20.00 uur van start bij RTL 4. Krijg je geen genoeg van het programma? Dan is er goed nieuws. Nieuw dit seizoen is de aftershow. Meteen na de uitzending volgt The Masked Singer: After the Mask waarin we behind the scenes beelden te zien krijgen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Lees ook: Squid Game in no time gebinged? Deze series vind je ook leuk