Wow! Vrouw in publiek The Masked Singer raakt gewond op haar hoofd door gevallen lamp

Media door Jennifer

Momenteel zijn de opnames van het nieuwe seizoen van The Masked Singer weer druk aan de gang. Alleen werden ze op dinsdagavond even stilgelegd, toen een vrouw gewond raakte in het publiek door een gevallen lamp. Wow! Volgens een ooggetuige moest de show minstens een half uur worden stilgelegd en had de vrouw een bebloed hoofd. Ouch.

Vrouw in publiek The Masked Singer raakt gewond

Grote tv-programma's als The Masked Singer kunnen natuurlijk niet zonder publiek. En mensen wonen graag de opnames bij van dit populaire programma. Elk seizoen speuren we massaal naar de juiste namen van zingende BN'ers, die verstopt zitten in de unieke pakken. Afgelopen dinsdagavond waren weer opnames van het tv-programma, alleen verliepen deze minder goed dan normaal. Zo moesten de opnames op een gegeven moment stilgelegd worden, doordat een vrouw op de eerste rij in het publiek gewond raakte door een gevallen lamp. Wát? Een ooggetuige vertelt aan het AD dat de show voor minstens een halfuur werd stilgelegd, doordat de vrouw bloed op haar hoofd had. "Jurylid Gerard Joling maakte zich er nog het meest boos over," vertelt de ooggetuige. "Hij riep zoiets van: 'Hoe kan dit nou weer gebeuren?' Daarna werden hun microfoons uitgezet."

Gelukkig raakte de vrouw niet ernstig gewond. Volgens de producent van The Masked Singer had de vrouw "een schrammetje" en kreeg ze hier een pleister voor. Daarna wilde ze naar eigen zeggen de show gewoon afkijken.

'Peertje' uit het decor

De ooggetuige vond wel dat er nogal snel werd gehandeld. Zo werd er volgens diegene niets meer gezegd over de vrouw, terwijl er natuurlijk nog allemaal nieuwsgierig publiek omheen zat. "Van boven in het publiek werd nog geroepen: 'Hállooo, gaat het wel goed daar?" aldus de ooggetuige. RTL bevestigt wel dat er tijdens het incident "een peertje uit het decor" was gevallen. Het zou dus niet om een grote studiolamp gaan.

De producent legt verder nog uit, dat het niet eens om het héle lampje gaat. Volgens de producers was een peertje kapotgegaan door de warmte. Daardoor viel er glas naar beneden op de tafel bij de desbetreffende vrouw en kwam zo een stukje glas op haar hoofd terecht.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf 10 november elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Zoals gewoonlijk wordt de show gepresenteerd door Ruben Nicolai. Daarnaast bestaan de panels uit oud-gedienden Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Buddy Vedder én nieuwkomer Monica Geuze.

Lees ook: Holymoly! Zo hoog is de boete als een Masked Singer zijn identiteit verklapt