B&B Vol Liefde-Denise zet Spaanse B&B te koop: "voel dat het tijd is"

Celebs door Elsemieke

Denise was een jaar vrijgezel en vond het tijd voor een nieuwe man, dus deed ze mee aan B&B Vol Liefde. “Ik ben niet heel gek op de Spaanse mannen." Denise zag het meest in Dave, maar dit was niet wederzijds. De B&B-eigenaresse gooit nu het roer om, want ze verkoopt haar B&B en gaat op reis!

B&B Vol Liefde-Denise zet haar Spaanse B&B te koop

"Je hoopt dat dat doorzet naar de romantiek, verliefdheid, liefde, dat soort dingen allemaal. Maar dat is het voor mij niet." Met deze zin wees Dave een mogelijkheid tot een relatie met Denise af tijdens B&B Vol Liefde. Via haar Instagram-account laat Denise nu weten het roer hélemaal om te gooien, want ze heeft Alpujarra Secret, haar B&B in Spanje, in de verkoop gezet.

B&B Vol Liefde-Simone over Richard: “Hij was ineens 180 graden omgedraaid”

“Ben jij of ken jij iemand die altijd de droom heeft gehad om een B&B, retreat center of aparthotel in Spanje te beginnen? Of een investeerder die op zoek is naar een mooi project? Na heel veel wikken en wegen en met pijn in mijn hart, toch het besluit genomen: Alpujarra Secret staat te koop.”

Wat kost dat?

Zes jaar geleden verhuisde Denise in haar eentje naar Spanje om de B&B voor haar oom op te zetten. "Een groot leegstaand gebouw, achttien lege appartementen, zonder functie. Alles is gelukt: Alpujarra Secret is uitgegroeid tot een prachtige toeristische onderneming." Maar Denise is alweer toe aan een nieuw project. "Ik voel dat het nu tijd is. Het is moeilijk om los te laten, maar een nieuw project starten hier in Spanje... daar heb ik ook onwijs veel zin in!"

Wil jij haar Spaanse droom overnemen? De B&B staat te koop voor 2.750.000 euro op Idealista, de Spaanse Funda. Kassa! Hier vind je alle details over de B&B van Denise.