Glennis Grace door OM aangeklaagd voor bedreiging

Celebs door Elsemieke

Glennis Grace (44) moet volgende week voor de rechter verschijnen naar aanleiding van een ruzie in de Jumbo waarbij ze afgelopen februari was betrokken. Daarbij zouden klappen zijn gevallen en daarom klaagt het OM haar nu aan voor bedreiging.

Glennis Grace door OM aangeklaagd voor bedreiging

Glennis moet op woensdag 26 oktober voor de rechter in Amsterdam verschijnen. Het OM heeft besloten in totaal zeven personen te dagvaarden voor de geweldpleging in de Jumbo in Amsterdam in februari 2022. Twee van de zeven verdachten zijn minderjarig. Zij staan op donderdag 27 oktober terecht in de zaak. Ook de ex van de zangeres is een van de medeverdachten en hij wordt vervolgd voor mishandeling, geweld in vereniging, met voorbedachten rade en bedreiging.

Relatie Glennis Grace en vriend Dion is op de klippen gelopen

Elektrische sigaret

De zangeres werd in februari meegenomen door de politie nadat er een vechtpartij was ontstaan in een supermarkt waar zij bij betrokken zou zijn. De ruzie was ontstaan nadat de zoon van Glennis een elektronische sigaret had gebruikt. Daarna zouden de zangeres en wat vrienden van haar verhaal zijn gaan halen bij dezelfde supermarkt. De politie hield het stel drie dagen vast op verdenking van mishandeling en openlijke geweldpleging.