Marieke Elzinga deelt foto's van hoogzwangere lijf: "zo gezellig"

Celebs door Elsemieke

Marieke Elzinga is zwanger van haar eerste kindje. Inmiddels hoeft ze nog maar een paar weekjes het kindje te dragen. De radio-dj plaatst op Instagram prachtige foto’s van haar lichaam na negen maanden zwangerschap.

Marieke en Sander worden ouders

In juni maakte Marieke Elzinga bekend dat zij en haar vriend Sander een kindje verwachten. Marieke is inmiddels al lekker met zwangerschapsverlof en kan dus de laatste loodjes gaan tellen. “Bijna 9 maanden in m’n buik. Zo gezellig!”, schrijft ze op Instagram. Eerder gaf ze al aan dat ze haar baby in de winter verwacht, maar haar precieze uitgerekende datum zullen we moeten raden. 

De tijd vliegt

Marieke wordt overspoeld met complimentjes over de fotoshoot door haar volgers. "Wat een waanzinnig mooie foto Marieke", schrijft Maik de Boer. Monica Geuze reageert met een emoji met hartjes onder de foto van Marieke. “Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit. Als het dan in je eigen buik groeit, is dat zo bijzonder. Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Dit is de grootste verandering ooit”, zei de presentatrice eerder. 

Dit worden de populaire Nederlandse babynamen in 2023