Lifestyle / Media
Media

Jenna Marbles: 's werelds meest hilarische YouTube-ster


Je bent 27 en grappig. Zo grappig, dat je YouTube-kanaal meer dan 11 miljoen volgers heeft. Hoe vaak je video’s dan wel niet zijn bekeken? Een biljoen keer. Meet Jenna Marbles, dé vrouwelijke YouTube-hit!

Iedere woensdag of donderdag zitten duizenden mensen klaar voor een filmpje van zo’n twee tot vijf minuten. Is de Paus dan te zien, ofzo? Nee. Het is Jenna Marbles (echte naam: Jenna N. Mourey) voor wie mensen als een gek op de refreshknop blijven drukken. Een filmpje van Jenna betekent namelijk voor velen lachen tot je in je broek plast. De Amerikaanse Jenna, die je buurmeisje zou kunnen zijn, is entertainer in hart en nieren en beeldt alledaagse dingen op een hilarische manier uit. Zo weet ze – tot groot genoegen van haar publiek – de verschillen tussen mannen en vrouwen pijnlijk goed in beeld te brengen. Het allerleukste? Jenna pakt in al haar filmpjes helemaal uit: wat ze zegt, wordt ondersteund door verschillende (hilarische) gezichtsuitdrukkingen en outfits. Wij van Ze zijn in ieder geval helemaal fan van haar en selecteerden acht van onze favoriete Jenna-filmpjes!

1. Hoe mensen weg te jagen als je niet (maar dan ook echt niet) met ze wilt praten


2. Hoe mensen te irriteren


3. Waar mannen over liegen


4. Waar vrouwen over liegen


5. Waar mannen aan denken tijdens de seksHier is ook een variant over vrouwen van, maar die kun je alleen op YouTube zelf bekijken. Klik hier om 'm te zien!

6. Wat vrouwen in de auto doen

 

7. Hoe je mensen kunt laten denken dat je er goed uitziet
 


8. Jenna's favoriete dance moves


Kende jij Jenna Marbles al? Wat vind jij van haar video's?