Zien: Netflix deelt eerste beelden van You seizoen 4

Media door Elsemieke

De opnames voor het vierde seizoen van onze favoriete Netflix-serie You zijn al een poosje aan de gang, dus wij tellen de dagen af tot het nieuwe seizoen op Netflx staat. De streamingsdienst heeft inmiddels de trailer gedeeld en showt ons hiermee de eerste beelden van Netflix' You. Komt 'ie!

Netflix deelt trailer van You seizoen 4

Remember? Aan het einde van seizoen drie van You zagen we dat Joe Goldberg - gespeeld door Penn Badgley - zijn vrouw Love heeft vermoord en zijn zoontje Henry achter heeft gelaten om naar Parijs te vertrekken voor zijn volgende liefdesavontuur. “Alles wat ik weet, mon amour, is dat ik de hele wereld af zal zoeken om jou te vinden. Ik zal jou vinden”, aldus Joe in de laatste minuten van Netflix seizoen 3 van You. Hoewel deze beelden dus anders doen vermoeden reist de cast voor Netflix' You seizoen 4 af naar Londen. “Om eerlijk te zijn, doen we dat omdat het goedkoper is”, zo vertelt Penn aan Entertainment Tonight. Inmiddels heeft Netflix ook de trailer van Netflix' You seizoen 4 gedeeld!


 

Dat You seizoen 4 zich in Londen zal afspelen en niet in het knusse Parijs, is niet de enige verandering die we kunnen verwachten, vertelt Penn Badgley. “De toon is vergelijkbaar, maar het verschuift in die zin dat er een ander format is”, meent de acteur. “Het is bijna alsof we het genre een beetje verschuiven. En ik denk dat het werkt.” Wat 'ie daar precies mee bedoelt is helaas nog niet duidelijk. We zullen het rustig moeten afwachten. In You seizoen 4 werkt Joe Goldberg (Penn Badgley) in Londen als leraar. Hij heeft een andere naam aangenomen en natuurlijk is duidelijk dat Joe weer een aantal ladies op het oog heeft om te stalken.

Wanneer staat You seizoen 4 op Netflix?

Wanneer het nieuwe seizoen 4 van You Netflix zal verschijnen op onze favoriete streamingsdienst, is ook al bekend. Het vierde seizoen van de Netflixserie 'You' gaat op 10 februari 2023 van start. Netflix meldt dat de eerste helft van de reeks op die datum verschijnt en dat het tweede deel volgt op 10 maart 2023. De serie, die is gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes, is sinds 2018 te zien.