Hoe is het nu met: de verloren soapies

Media door Karin
Als je Neerlands bekendste soap GTST binnenwandelt ben je binnen no time een BN?er. Het is dan ook het ideale opstapje geweest voor veel acteurs als Cas Jansen, Angela Schijf en Georgina Verbaan. Maar soms loopt het anders af?

Stel, je bent inmiddels een echte BN?er dankzij je rol in GTST of in ONM. Dan is de verleiding op een gegeven moment groot om het verder te zoeken en uit het vertrouwde bad te stappen. Je hoopt op instant aanbiedingen van filmregisseurs en tv-producten. Helaas voor sommige voormalige soapies verliep de carrière toch iets anders?

Winston Post
Winston Post speelde van 2000 tot 2004 de hunk Benjamin Borges in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vervolgens was hij te zien in Dancing With The Stars, in Onderweg naar Morgen als de homoseksuele Jeroen Veenstra en deed hij aan nog wat spelshows mee op tv. Oftewel: een erg glansrijke carrière na GTST werd het niet. Gelukkig kwam daar in 2010 de televisiersie Hallo K3! waarin hij de knappe bovenbuurman speelt. Ook heeft hij sinds een jaar een eigen mediabedrijf.

Dit najaar speelt hij in de musical de Jantjes en hij gaat in de nieuwe K3-film spelen én in de nieuwe Kabouter Plop-film. Winston heeft duidelijk de overgang naar kinder-tv gemaakt. Maar blijkbaar niet helemaal met volle tevredenheid want vorig jaar heeft hij diverse keren gezegd dat hij graag in GTST zou willen terugkeren...

fout in embed: media provider niet ondersteund

Sabine Koning

Sabine Koning heeft meerdere malen in Goede Tijden, Slechte Tijden gespeeld. Van 1992 tot 2003, in 2004 en van 2006 tot 2009. Opvallend is dat ze als ze weer even weg was uit de soap, ze altijd terugkwam. Tussendoor heeft ze wel in series gespeeld als M?n dochter en ik, Baantjer en Costa!. Ook deed ze mee met Bobo's in the Bush en speelde ze in de kindersoap Zoop. Ze is na haar vertrek uit GTST naar haar vriend in Los Angeles vertrokken. Tegenwoordig houdt ze zich daar bezig met schrijven en fotografie.


fout in embed: media provider niet ondersteund

Jasmine Sendar

Jasmine speelde van 1999 tot 2001 de rol van Bibi Zuidgeest in Goudkust. In 2001 kwam ze terecht in ONM en vertolkte hierin de rol van Kyra Isarin. Ook speelde ze in de film Volle Maan (wat een topper was dat). In 2009 nam ze ontslag in de hoop dat de film- acteer- en presenteerklussen zich zouden opstapelen voor haar. Helaas werd het na haar vertrek uit ONM erg stil rond de actrice. De aanbiedingen bleven uit en Jasmine zat werkloos op de bank. Tegenwoordig werkt ze in de thuiszorg. Inmiddels heeft ze meerdere interviews gegeven (o.a. in Grazia) over het feit dat ze de spotlights en de glamour zo mist. Uiteraard hopende dat een tv- of filmregisseur dit leest en er wat mee doet?

fout in embed: media provider niet ondersteund

Lees ook de vorige edities van Hoe is het nu met!

Welke verloren soapster zou jij weleens terug willen zien op tv?